Місцеві телеканали в прямому ефірі покажуть Різдвяні богослужіння

Місцеві телеканали в прямому ефірі покажуть Різдвяні богослужіння
Як показує досвід попередніх трансляцій богослужінь, ефіри з храмів у дні великих релігійних свят викликають інтерес у глядачів.

Цього року Різдвяні богослужіння волиняни зможуть побачити декілька разів: у різний час та з різних храмів.

Як повідомили у Волинській єпархії Української православної церкви Московського патріархату, телеканал «Нова Волинь» Волинської обласної державної телекомпанії вестиме прямий показ Божественної Літургії архієрейським чином в день Різдва Христового з Свято-Покровського кафедрального храму Луцька. Трансляція богослужіння розпочнеться у понеділок, 7 січня о 9:30. Повтор показу відбудеться на другий день свята, 8 січня, о 19.00.

Друга пряма трансляція архієрейського богослужіння буде здійснена телеканалом «Аверс» з храму Всіх святих Землі Волинської на другий день Різдва Христового, у вівторок, 8 січня, розпочнеться о 09:30. Повтор показу богослужіння – в неділю, 13 січня о 9:30.

Як йдеться у повідомленні Волинської єпархії Української православної церкви Київського патріархату, 6 січня, від 10:00 до 13:00 – пряма трансляція святкової Літургії з луцького кафедрального собору Святої Трійці, яку проводить Волинська обласна державна телерадіокомпанія. Повтор – 7 січня о 19.00.

Пряма трансляція різдвяного богослужіння з головного храму Київського Патріархату України – кафедрального собору Рівноапостольного князя Володимира – буде на Першому національному 6 січня з 17:00 по 21:00 7 січня, від 9:00 до 13:00 – різдвяні Богослужіння із різних храмів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Різдво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуєм за дуже важливу інформацію. Ви б для приколу провели опитування скільки людей буде дивитись цю муть. 70 річні бабусі не сидять на цьому ресурсі..... Хоча......
Відповісти
А я не 70 річна бабуся, а молода дівчина і не проти подивитися,далі що???
Муть-це ти якщо не маєш віри в серці, якщо зневрений-мені тебе просто шкода, ти ніхто як морально так і соціально...!!!
Відповісти
Ну в такому разі мені вас шкода. Молода дівчина а в голові як в 70 річної бабусі....
Відповісти
ты морально и духовно больной человек а может и не человек
Відповісти
ага :)))). Нє человек :))))
Відповісти
Пан Ричук, я щось не розумію, або вашої освіти не достатньо щоб осягнути інформацію про те, що в Україні не існує УПЦ МП!!!
Не вмієте? Не займайтесь журналістикою. Не брешіть і не вводьте в оману читачів. Ідіть краще на кромберг і збирайте до купи дроти, судячи зі статті - це ваш рівень.
Відповісти
Останні новини
Помер, бо спав на дорозі
05 січень, 2013, 15:09
Місцеві телеканали в прямому ефірі покажуть Різдвяні богослужіння
05 січень, 2013, 14:36