Хлопці приїхали у «чуже село», побилися з місцевим і отримали по два роки тюрми

Хлопці приїхали у «чуже село», побилися з місцевим і отримали по два роки тюрми
У Локачинському районі з’ясування відносин між сільськими хлопцями закінчилося невдало: один госпіталізований, двоє отримали по два роки випробувального терміну.

До Локачинського райвідділу міліції надійшло повідомлення із лікарні про те, що до них доставлений молодий хлопець із численними тілесними ушкодженнями, пише сайт волинської міліції.

Того вечора до місцевого бару одного із сіл Локачинського району завітали молодики із сусіднього села. Хлопці відпочивали, залицялися до дівчат, запрошували їх танцювати. Це не сподобалося місцевому парубку, який почав штовхатися.

Згодом хлопці вийшли на вулицю. Поблизу кафе місцевий молодик почав висловлювати незрозумілі претензії до приїжджого, після чого вдарив хлопця в обличчя. Потім дістав із кишені пневматичний пістолет і здійснив кілька пострілів у землю. Супротивник разом зі своїм товаришем зрозуміли, що набої у «ковбоя» закінчилися і кинулися навздогін.

У результаті через кілька годин місцевого стрілка побачили у кучугурі снігу молоді люди, які поверталися додому. Хлопці викликали «швидку».

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження, які отримав потерпілий від приїжджих хлопців, за ступенем тяжкості відносяться до легких.

Відносно двох друзів було порушено кримінальну справу за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Локачинський районний суд Волинської області вивчив усі обставини справи і засудив молодиків до двох років позбавлення волі з іспитовим терміном на той же строк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хлопці приїхали у «чуже село», побилися з місцевим і отримали по два роки тюрми
06 січень, 2013, 14:52