Благодійність та казка для дітей: розповіли, чим здивує лучан забіг Миколаїв

Благодійність та казка для дітей: розповіли, чим здивує лучан забіг Миколаїв
На переможців благодійного «Забігу святих Миколаїв», який запланували у Луцьку на 17 грудня, чекають приємні сюрпризи від організаторів. Так, найкращі бігуни на дистанції у 7 кілометрів отримають грошові винагороди від 500 до 1500 гривень.

Про це стало відомо 1 грудня під час прес-конференції у торгово-розважальному центрі «ПортCity».

До участі у забігу запрошують усіх охочих. Організатори переконують, що пропоновані дистанції під силу навіть непрофесійним спортсменам.

«Цим забігом ми хочемо показати, що допомагати зовсім просто, і можна ще й гарно провести час із родиною»,- наголошують оргнізатори. Наприклад, дистанція у 2 кілометри пролягатиме від ТРЦ «ПортCity» до РАЦСу. Оскільки рух частиною проспекту Соборності перекриють, буде змога навіть просто прогулятися по маршруту. Бігунів закликають проявити креативність та для покращення настрою одягати тематичні костюми святого Миколая.

Для учасників та переможців забігу підготували цінні призи. Переможці на дистанції 7 км отримають грошові винагороди: 5 чоловіків та 5 жінок розділять між собою премії від 1500 грн. до 500 грн.

«Це заохочення для того, аби люди та професійні спортсмени брали участь, аби з часом пробіг міг стати гарним професійним стартом», -зауважив співорганізатор забігу із СК «Лучеськ» Олександр Оришко. Окрім того, усі зареєстровані учасники також отримають медалі, шапки святого Миколая та значки.

Для усіх учасників забігу партнери із магазинів техніки та електроніки «Алло» і «Фокстроту» організовують лотерею, переможці якої зможуть виграти гіроборд, побутову техніку та інші призи. Опісля у «ПортCity» розіграють сертифікати від партнерів.

Керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук» Тарас Скорупський зауважив, що приємно, коли в місті підтримують потрібні і благодійні ініціативи. Тому він висловив подяку співорганізаторам.

«Якщо будь-яка соціальна активність компаній, які працюють в регіоні, спрямована не на матеріалізацію, а на те, що подарувати дітям казку – це дуже добре», - вважає Скорупський. Він сподівається, що до акції долучиться багато людей, аби була змога зібрати більше коштів для благодійної допомоги.

Цьогоріч організатори передадуть усі кошти Волинському обласному спеціалізованому будинку дитини. До слова, минулого року на аналогічній акції вдалося зібрати майже 12 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Благодійність та казка для дітей: розповіли, чим здивує лучан забіг Миколаїв
01 грудень, 2017, 16:10