«НацДружини» просять розібратися з російською пропагандою на Волині

«НацДружини» просять розібратися з російською пропагандою на Волині
Громадське формування "Національні Дружини Волинь" та політична партія "Національний корпус" просять правоохоронців розібратись із російською пропагандою на Волині.

Про це повідомлять на сторінці у Facebook "Національні Дружини · Волинь".

"25 листопада вся Україна в жалобі вшановувала пам'ять загиблих земляків в часи Голодомору 1932-1933 років. У цей день у місті Луцьку незрозумілі особи такі як псевдо-громадський активіст Ігор Левчук та інші співчуваючі «русскому миру» організовують із першого погляду «невинний» кіноперегляд радянського фільму «Право на крила».

Насправді за нашою інформацію цей захід через непрямі канали був спонсорований і зроблений російськими спецслужбами в рамках програми по «формування толерантності до східного сусіда та дискредитації національно-патріотичного руху в Україні». Найгірше, що маніпуляція частково вдалась - реакція лучан на дії націоналістів була від похвали і підтримки, до засудження дій патріотів. Так, націоналістам дійсно шкода тих сивочолих ветеранів та пенсіонерів, які просто прийшли подивитись фільм, а насправді стали інструментом в руках маніпуляторів Кремля. Не шкода лицемірних організаторів, що з однієї сторони розповідають про свій патріотизм, а з іншого тісно співпрацюють з кураторам «лагідної русифікації», толерантного поводження «Рускімі братьями» і дискредитацією національного руху Західної України Ольгою Саган. А через неї з агентом Кремля і керівником представництва Россотрудничества в Україні Воробьевим Констянтином Павловичем.

Цікаво, що найголосніше кричали та виправдовували російських маріонеток Левчуків і ко два бравих волинських «патрійота». Цікаво, чому атовець, який постійно фігурує у скандалах та неоднозначно характеризується в колах побратимів вирішив зайняти таку демонстративну позицію? Цікаво, чому так званий «журналіст-активіст», який любить порушувати правила і їздити напідпитку та носити «тільняшку» підтримує таку позицію? До слова, «журналіст» колега і друг Іллі Токаренка - людини, яка роздає інтерв’ю в РФ та є частим гостем на російських телеканалах, який також жалкує, що не зміг допомогти організаторам перегляду совкового непотрібу.
Можливо, «формування суспільної толерантності до східного сусіда та дискредитація націонал-патріотичного руху на Західній Україні зацікавлені більше людей? ", - йдеться в дописі.

ГФ "Національні Дружини Волинь" просить керівника Служби Безпеки України Юрія Фелонюка вимагає дати правову оцінку правоохоронних органів щодо дій так званих «патріотів» на території Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«НацДружини» просять розібратися з російською пропагандою на Волині
01 грудень, 2017, 17:03