У Шацьку навчали набирати та звільняти з роботи

У Шацьку навчали набирати та звільняти з роботи
У Шацькому районному центрі зайнятості відбулося незвичне навчання – своєрідні курси організували для роботодавців, навчаючи їх правильно підбирати на роботу найманих працівників, а заодно – як їх безболісно звільняти.

Про це інформує прес-служба обласного центру зайнятості.

На семінар для роботодавців на тему «Найманий працівник: процедура прийому на роботу, звільнення, дотримання умов оплати праці» зійшлися дванадцятеро підприємців, які наймають робітників. Найдужче підприємців цікавило оформлення змін до трудового договору.

Спеціалісти центру зайнятості наголосили, що, відповідно до чинного законодавства, сторони трудових відносин (роботодавець та найманий працівник) мають право вносити зміни та доповнення до вже укладеного трудового договору. Але за умови, що ці зміни та доповнення не погіршують становище працівників порівняно з чинним законодавством про працю.

«Суб’єкти підприємницької діяльності та наймані працівники повинні пам’ятати, що зміни чи доповнення, внесені відповідним додатком (угодою) до вже зареєстрованого в центрі зайнятості трудового договору, є невід’ємною частиною цього договору», - наголошують юристи центру зайнятості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Шацьку навчали набирати та звільняти з роботи
12 січень, 2012, 17:14