У Луцьку готуються до виборів: створять 41 дільницю

У Луцьку готуються до виборів: створять 41 дільницю
Для виборів депутата Волинської обласної ради, які відбудуться 17 лютого 2013 року, у місті Луцьку утворять 41 виборчу дільницю.

Про це 10 січня розповіла начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Луцької міської ради Наталія Гальченко.

За її словами, в місті утворять 36 звичайних та 5 спеціальних виборчих дільниць. Спеціальні дільниці розмістять у Волинському обласному онкологічному диспансері та обласній лікарня, Волинському обласному територіальному медичному протитуберкульозному об’єднанні, Волинській обласній психіатричній лікарні №1, Луцькій міській клінічній лікарні, Волинському обласному наркологічному диспансері.

Гальченко зазначила, що перед виборами надсилатимуть запрошення виборцям. Їх в окрузі, де обиратимуть нового депутата - 77,8 тисяч.

Нагадаємо, вибори у Луцьку призначили через те, що Анатолій Вітів, якого у 2010 році обрали в одному з двох луцьких округів до Волинської обласної ради, у жовтні 2012 року був обраний депутатом Верховної Ради.

21 грудня голова обласної виборчої комісії Микола Євтушин оголосив, що довибори до Волиньради відбудуться 17 лютого 2013 року, виборча кампанія стартувала 29 грудня.

Серед ймовірних кандидатів на місце Вітіва в облраді - колишній голова Волинської облдержадміністрації Володимир Бондар та колишній луцький міський голова Богдан Шиба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку готуються до виборів: створять 41 дільницю
10 січень, 2013, 11:02