Адмінкорпус «Луцьктепла» можуть відключити від електрики

Адмінкорпус «Луцьктепла» можуть відключити від електрики
У разі несплати боргу за споживання електроенергії державним комунальним підприємством «Луцьктепло» до 18 грудня «Волиньобленерго» може відключити адмінбудівлю ДКП від елекропостачання.

Про це йшлося під час сесії Луцькради 15 грудня.

Так, директор департаменту фінансів Лілія Єлова розповіла, що йдеться про спрямування 3,3 мільйона гривень для «Луцьктепла». Ці кошти були передбачені на сплату коштів у рамках співпраці з ЄБРР. Проте у підприємства заблоковані рахунки, і наразі такі перерахунки не можуть відбутися.

Відтак, гроші треба спрямувати на оплату оренду котельні на вулиці Карбишева, купівлю паливно-мастильних матеріалів, а ще 310 тисяч на зарплату.

«Будемо чекати слідуючого року, коли буде розблокований рахунок і будемо платити», - додала Єлова.

Депутат Ігор Поліщук повідомив, що 28 листопада рівненський суд прийняв рішення щодо розблокування рахунків «Луцьктепла». Проте досі цього не зробили. Тож готують проект звернення до Міністра юстиції Павла Петренка, аби той вжив негайних заходів для розблокування рахунків.

Натомість депутат Тарас Шляхтич запропонував дочекатися наступної сесії, адже рахунки можуть розблокувати вже найближчим часом. Якщо ж цього не станеться, то перераховувати кошти вже на наступній сесії.

На це Поліщук повідомив, що через велику заборгованість «Волиньобленерго» може відключити «Луцьктепло». Якщо до 18 грудня кошти не надійдуть, то підприємство залишить без електропостачання адмінбудівлю «Луцьктепла».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Адмінкорпус «Луцьктепла» можуть відключити від електрики
15 грудень, 2017, 09:55