Волинські податківці «прикрили» сумнівний інтернет-магазин

Волинські податківці «прикрили» сумнівний інтернет-магазин
На Волині під марками відомих виробників незаконно виготовляли, зберігали і продавали через інтернет пластикові будівельні конструкції.

Товар виготовляли у неспеціалізованому місці і зберігали у пристосованому під склад приміщенні без жодних документів, повідомила Державна податкова служба у Волинській області.

У традиційний спосіб для любителів недорогих покупок посередництвом інтернету товар пропонувався за цілком прийнятними цінами, однак не відповідав критеріям щодо якості.

«Практика, коли в діловий сектор інтернету переносяться не лише рекламні проекти, а й кредитно-фінансові операції, дедалі активніше поширюється в Україні. Однак звичайним споживачам не варто забувати, що ошукати через інтернет їх можна досить легко», – зазначив перший заступник голови ДПС у Волинській області, начальник управління податкової міліції Микола Гордійчук.

Керівник волинської податкової міліції додав, що віртуальний світ відкриває нові можливості для економічних злочинів.

«Власники інтернет-магазинів не завжди дотримуються вимог податкового законодавства, та й про якість пропонованого товару рідко дбають. А враховуючи той момент, що покупець не має можливості звернувся за захистом своїх прав через те, що йому не видали чек чи інші документи, коло потенційних потерпілих від інтернет-продажу може бути досить широким», – підкреслив Микола Гордійчук.

Прихильникам інтернет-шопінгу в податковій міліції Волині радять уважно та ретельно перевіряти документи щодо сертифікації товару, вимагати чек або накладну. А про факти, що свідчать про ймовірну нелегальну торгівлю через інтернет, а це є ухиленням від сплати податків, повідомляти управління податкової міліції в області за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4.

Боротьба з тіньовим обігом товарів через інтернет в першу чергу спрямована на захист малого та середнього бізнесу, який чесно платить податки, наголошують в УПМ ДПС у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а про таку контору як Укрбізнес в Луцьку хтось щось чув? там також інтернет-магазин і якась реклама. що за цим стоїть?
Відповісти
З випадково підслуханої розмови двох літніх жіночок на ринку (транскрипція і орфорграфія збережені): "Нема, біди. Мій старший робе в налоговій, грошей, як гразі. А меньшічкий вивчився за попа, тут в Луцку, де сімінарія возля собора. Мусили просити і дати і його залишили в Луцкому районі. Вженився на дочці попа і тоже живе як вареник в маслі. А дочка середня. Робе в банку, сидить в теплі гроші шчитає, що ще треба в цій жізні?".
Відповісти
це розмова бидла.
Відповісти
Останні новини
Волинські податківці «прикрили» сумнівний інтернет-магазин
10 січень, 2013, 12:05