Після пожежі у луцькому притоні знову випивали безхатченки

Після пожежі у луцькому притоні знову випивали безхатченки
У квартирі, яка згоріла в луцькій багатоповерхівці, існував де-факто притон. Але сьогодні після пожежі в цій оселі знову випивали безхатченки.

Про це у Facebook повідомила Маша Пилипчук.

Пилипчук нагадала, що у день пожежі до притону довелося 5 разів викликати патрульну поліцію. «А сьогодні вдень там ЗНОВУ сиділи безхатьки і випивали, палили у спаленій квартирі», - обурюється вона.

Жінка опублікувала звернення мешканців цього будинку до міської влади та правоохоронців із вимогою втрутитися.

«Деякий час тому ми власним коштом та силами ЖЕКу №3 зробили ремонт у нашому під’їзді, прибрали та прикрасили те місце, де ми живемо. У під’їзді були встановлені залізні вхідні двері з індивідуальними ключами для його мешканців. Будинок наш старий, тут проживають і пенсіонери, і сім’ї з малолітніми дітьми.

Та власниця квартири №1 Тетяна Хом’як, яка ніде не працює і постійно зловживає алкоголем, перетворила своє житло у нічліжку та притон для алко- та наркозалежних громадян. Квартира її знаходиться у жахливому антисанітарному стані, там побиті двері, у квартирі та під’їзді стоїть постійний нестерпний сморід, лежить сміття, клунки, пляшки, використані шприци. Люди, які і вдень,і вночі заходять до цієї квартири, у переважній більшості перебувають у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, вони брудно лаються, шумлять, навіть б’ються», - йдеться у зверненні.

Мешканці обурені таким сусідством.

«Ми не можемо повноцінно відпочити після роботи – ні в денний, ні в нічний час. На наші постійні зауваження і сама Тетяна Хомяк, і її «гості» відповідають брутальною лайкою. Неодноразові звернення до дільничого міліціонера проблеми не вирішують. Ми неодноразово викликали наряди міліції (це зафіксовано у журналі викликів) та зверталися до патрулів «Самооборони», коли ситуація виходила з-під контролю, і вимагала негайного втручання правоохоронних органів», - йдеться у зверненні.

«Вимагаємо негайного втручання у цю небезпечну для багатьох людей, дітей, літніх людей ситуацію. Наші життя під реальною загрозою!» - зазначають мешканці будинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Безхатьки, очевидно, споживали продукцію виключно луцького спиртогорілчаного комбінату ?..
Відповісти
Дякую виданню за поширення інформації. Ми чергуємо щогодини і виганяємо звідти безхатьків. Це НЕСТЕРПНО!!!
Відповісти
Не поліція а Сволота, а ви депутати усе з Бімом фотографуєтеся щоб ви поздихали з своїми партіями і Європейським містом
Відповісти
Останні новини
Після пожежі у луцькому притоні знову випивали безхатченки
15 грудень, 2017, 21:16