Шумахеру і Панасу в ФК «Волинь» дають ще один шанс

Шумахеру і Панасу в ФК «Волинь» дають ще один шанс
На зборах «Волині» новачків не буде, оскільки, за словами тренера Анатолія Демяненка (на фото), переговори щодо тих футболістів, які йому цікаві, «йдуть туго»

Тим не менш головний тренер луцької команди сподівається, що деякі потенційні новачки приєднаються до клубу вже на зборах, пише Football.ua .

Окрім цього, стало відомо, що ще один шанс показати гру нададуть гравцю Шумахеру.

«Він же у нас на контракті, тому вирішили дати йому ще один шанс. Як ви пам'ятаєте, його гра в осінній частині мене не влаштовувала, до того ж Шумахер був травмований і лікувався у себе вдома. Тепер ось вирішили ще раз його спробувати», - розповідає Анатолій Демяненко.

Поява Шумахера актуальна ще й тому, що команду залишив молодий нападник Олексій Бабир, який поїхав на збори з маріупольським «Іллічівцем».

«Бабир - хороший футболіст, але у нас в команді він мало грав, а тому вирішив скористатися шансом і закріпитися в «Іллічівці». Втім це ще не факт, що Олексій там залишиться, адже контракту він не укладав, а поїхав на перегляд. Можливо, ми його ще побачимо», - говорить тренер.

Команду на даний момент ніхто не покинув.

«Ми вирішили на перших зборах дати шанс усім, хто був у команді у минулому сезоні. Поїде з нами і Вадим Панас, гра якого мене розчарувала цієї осені. Йому, як і Шумахеру, ми вирішили дати ще один шанс. Але вже після перших зборів деякі гравці можуть відсіятися», - зазначив тренер.

Не вирішена поки ситуація і з Володимиром Аржановим. Адже опорний півзахисник, якого Анатолій Демяненко у деяких матчах використовував на правому фланзі півзахисту, належить «Арсеналу», а в «Волині» грає на правах оренди.

Зараз на рівні керівництва клубів – «Арсеналу» і «Волині» – йдуть переговори про те, щоб викупити контракт Аржанова.

«Сьогодні в «Арсеналі» загальнокомандні збори, і сподіваюся, що вже сьогодні щось вирішиться по Аржанову. 12-го рано-вранці ми вилітаємо на збори до Туреччини, і хотілося б, щоб Аржанов встиг полетіти з нами», - підсумував Демяненко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віддати Бабиря і залишити Шумахера. Питання: нахєра?
Відповісти
ще лишилось колю наконечника вернути, панаса ж лишили, і мене підписати - я теж вмію якісно шлятись по кабакам і бухати до ранку. до речі недорого обійдусь
Відповісти
А Шацьких перейде, хто знає?
Відповісти