Стало відомо, які дороги ремонтуватимуть у Шацькій ОТГ

Стало відомо, які дороги ремонтуватимуть у Шацькій ОТГ
У Шацькій райдержадміністрації озвучили плани з ремонту доріг.

Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, на одній із сесій Шацької ОТГ вніс пропозицію включити у програму розвитку Шацької селищної ради розробку проектно-кошторисної документації на ремонт дороги Шацьк-Вілиця, - пише Район.Шацьк.

Адже дана пропозиція є суттєвою, оскільки в наступному році усі дороги будуть передані в управління області, і на їх будівництво та ремонт передбачатимуться чималі кошти (близько 500 млн. грн).

А ті дороги, де вже зроблена проектно-кошторисна документація фінансуватимуться першочергово. Пропозицію депутати підтримали, оскільки жителі сіл Прип'ятського старостинського округу вже більше десяти років витребовують будівництво цієї дороги.

У планах на 2018 рік також вже передбачені кошти на реалізацію проекту «Курорт Шацьк», продовження будівництва дороги Адамчуки-Збереже та дороги Шацьк-Залісся-Старовойтово, ямковий ремонт дороги в селі Ростань» - зазначив голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець.

Окрім того, на території Шацької об'єднаної територіальної громади, а саме в селі Пехи (за кошти Шацької селищної ради) відновлюють вулицю Шкільну. Зі слів місцевих жителів, вона дійсно була проблемною але проїздною. В процесі ремонту її вимостили щебенем, залишками будматеріалів та засипали піском. Після великої кількості погодніх опадів стан відрізку дороги протяжністю до 100 м при в'їзді в Пехи з боку села Крушинець, значно погіршився.

Дану ситуацію прокоментував заступник Шацького селищного голови з питань діяльності виконавчого органу влади Віталій Яльницький: «Вищезгадана ділянка дороги, була в значно гіршому стані ніж зараз. Ремонт вулиці ще триває, і вже до Нового року мещканці Пехів отримають добротну біло-щебеневу дорогу».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стало відомо, які дороги ремонтуватимуть у Шацькій ОТГ
19 грудень, 2017, 12:10