На Волині відкрили дитсадок, про який селяни мріяли 20 років. ФОТО

На Волині відкрили дитсадок, про який селяни мріяли 20 років. ФОТО
У селі Городок Маневицького району відкрили новий дитячий садок.

Дошкільний заклад урочисто відкрили за участі голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука 10 січня, повідомили у прес-службі ОДА.

Загалом у спорудження закладу інвестовано понад 3 мільйони гривень. Субвенція становить понад 2,3 мільйони, решта грошей – меценатів та місцевої казни.

Дошкільний заклад для дітей звели місцеві майстри досить швидко. 24 серпня 2012 року голова облдержадміністрації Борис Клімчук разом з народним депутатом України Адамом Мартинюком закладали капсулу під будівництво дитсадка. І вже через півроку будівля здана.

«Сьогоднішня подія – надзвичайна. Держава забезпечила нашим дітям, нашому майбутньому комфортні умови для розвитку. Новенький дитсадок – це подарунок нам від Президента та уряду. За що я від імені краян висловлюю щиру вдячність керівництву Української держави», - наголосив Борис Клімчук під час відкриття садка.

Губернатор також запевнив громаду, що влада й у 2013-му продовжить розширення як дошкільної, так і шкільної мережі краю.

Як розповіла директор дошкільного навчального закладу Євгенія Крисик, на садок громада чекала ще з 1993 року. Нині у селі постала двоповерхова будівля, де у двох групах виховуватиметься близько 40 малят.

До слова, у 2012 році на Волині збудували та реконструювали 34 дошкільних навчальних заклади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І прибють табличку привході спонсора Комуно-фашиста Адама або Яника))) щоб діти знали своїх ГЕроЇВ))
Відповісти
На садочок чекали ще з 1993 року, а нова влада побудувала, обладнала і здала в експлуатацію раптом за 4 місяці. Не вірю. Брехня чистої води.
Відповісти