Прокуратура на Волині притягнула до відповідальності 5 прикордонників

Прокуратура на Волині притягнула до відповідальності 5 прикордонників
Прокуратура Любешівського району виявила порушення в діяльності відділу прикордонної служби «Дольськ» Луцького прикордонного загону.

Службові особи відділу прикордонної служби не раз порушували вимоги Кодексу Україну про адміністративні правопорушення, повідомили у прокуратурі Волинської області.

Прокуратура стверджує: прикордонники складали протоколи про адміністративне правопорушення, навіть коли складу правопорушення не було або ж мали місце малозначні факти.

Окрім того, прикордонники несвоєчасно повідомляли прокурора, коли затримували людей. Також вони неналежно оформляли направлені до суду матеріали про притягнення особи до адміністративної відповідальності.

Встановлено також, що прикордонники порушували вимоги закону при застосуванні до осіб адміністративного затримання. Так, облік затриманих службовці ведуть неналежно. У відділі прикордонної служби немає обладнаних приміщень для тримання затриманих осіб.

На усунення виявлених порушень начальнику відділу прикордонної служби «Дольськ» Луцького прикордонного загону прокуратура внесла подання, за результатами розгляду якого до дисциплінарної відповідальності притягнули 5 військовослужбовців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Прокуратура на Волині притягнула до відповідальності 5 прикордонників
13 січень, 2013, 09:34