Фірми члена луцького міськвиконкому отримали 2 мільйони на кінотеатр

Фірми члена луцького міськвиконкому отримали 2 мільйони на кінотеатр
Фірми члена Луцького міськвиконкому Віктора Чорнухи (на фото) отримали 2 мільйони гривень на реконструкцію кінотеатру на Горохівщині.

Про це пишуть Наші Гроші з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Так, головне управління містобудування, архітектури та ЖКГ Волинської облдержадміністрації 11 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» на реконструкцію кінотеатру в Берестечку Горохівського району.

Повна вартість угоди склала 2,12 млн грн.

В ході реконструкції мають замінити комунікації та сантехніку, підшивку покрівлі, двері й вікна, реконструювати сцену та підлогу, перефарбувати внутрішні стіни та фасад, останній також утеплити, тощо.

Завершити реконструкцію повинні упродовж півроку з моменту початку робіт.

Станом на початок 2012р. власником 86,8% акцій «Луцьксантехмонтаж №536» був член виконкому Луцької міської ради Віктор Чорнуха.

Єдиним конкурентом «Луцьксантехмонтаж №536» на цьому конкурсі з різницею в 0,06% було ТзОВ «Житлобуд-2». Від початку існування цієї фірми основним її власником був вищезгаданий «Луцьксантехмонтаж».

Це вже не перший раз, коли вищевказані фірми розігрують тендери між собою. У вересні «Житлобуд-2» виграв у «Луцьксантехмонтаж №536» 34,29 млн грн. на будівництво школи у селі Головне Любомльського району, а в листопаді – 6,99 млн грн. на будівництво житлового будинку в Ковелі.

Також в серпні «Луцьксантехмонтаж» виграв у «Житлобуду» підряд на реконструкцію відділку МВС вартістю 7,37 млн грн.

Нагадаємо, що Віктор Чорнуха увійшов до сотні українців, фірми яких протягом 2012 року отримали найбільше державних замовлень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже цінний об'єкт - куди там лікарням, школам, садочкам!
Відповісти
2 мильони то не гроши
Відповісти
Повезло члену. Достойний член.
Відповісти
Шановне панство, лікарні, школи і садочки будуються, невже ніхто цього не бачить. На мою думку, кінотеатр теж необхідний, особливо у відділених пунктах - таких як Берестечко, наприклад. Окрім того, від розвитку соціальної інфраструктури, зокрема відбудова кінотеатру, багато чого залежить - розвиток молоді, розширення кругозору і нарешті місце для проведення вільного часу. А те, що у Берестечку відбудують кінотеатр - це наслідок послідовності дій нашого Голови ОДА - дане питання перебувало на його контролі, розглядалось на засіданні регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.
Відповісти
А закриття лікарні в Берестечку теж на контролі голови ОДА?
Відповісти
в Берестечко чи в БерестечкУ? Постійно таке лайно!!!! Я вже дуже лихий!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Блін, а хоч хтось із ж-тів бачив к-тр в БЕРЕСТЕЧКУ? Та там всенько те ПЕРЕБУДОВУВАТИ!!!!
Відповісти