На продажі спиртного і цигарок неповнолітнім податківці зібрали 170 тисяч гривень штрафів

На продажі спиртного і цигарок неповнолітнім податківці зібрали 170 тисяч гривень штрафів
За реалізацію алкоголю і тютюну неповнолітнім волинські бізнесмени сплатять 170 тисяч гривень штрафів.

До злісних порушників вітчизняного законодавства з числа підприємливих волинян за продаж алкоголю і тютюну неповнолітнім торік застосовано 170 тисяч гривень штрафних санкцій, повідомили у Державній податковій службі у Волинській області.

У 2012 році працівники регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів в нашій області, перевіряючи підприємців, які через свої торгові точки продають волинянам алкогольні напої та тютюнові вироби, виявили 25 фактів реалізації цих підакцизних товарів особам, які ще не досягли повноліття.

Тільки у грудні минулого року волинські податківці зафіксували два випадки, які не роблять честі деяким волинським бізнесменам. Задля комерційної вигоди ці підприємливі торгівці продавали слабоалкогольні напої своїм неповнолітнім відвідувачам. І такі факти податківці встановлюють щомісяця, йдеться в повідомленні.

Окрім серйозних фінансових санкцій, бізнесменів позбавили ліцензій на право реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пиво як пилось на вулицях так і пьється і також продається будь кому і коли, закон на папері, горілчані заводи чиї не провладних олігархів, теж саме з палінням вгомадських місцях!
Відповісти
Сорі) в громадських)
Відповісти
Останні новини
На продажі спиртного і цигарок неповнолітнім податківці зібрали 170 тисяч гривень штрафів
16 січень, 2013, 08:15