Турецький клуб розгромив луцьку «Волинь»

Турецький клуб розгромив луцьку «Волинь»
Луцька «Волинь» поступилася у першому товариському матчі на тренувальному зборі у Белеку: лучани програли «Генчлербірлігі» з Анкари 0:5.

Підопічні Анатолія Демяненка грали на фоні дворазових виснажливих тренувань проти свіжого і готового до відновлення національного чемпіонату суперника, повідомила прес-служба ФК Волинь.

«Волинь» зіграла двома складами, а кожен із воротарів (Літовченко, Неділько, Старцев) провів на полі по 30 хвилин.

У першому таймі вийшли: Щедрий, Масло, Ілієв, Занєв; Скоба, Ізворану; Панас, Овонікоко, Суботич, Павлов. У другому: Сімінін, Шандрук, Шиков, Задерецький; Стевич, Бікфалві; Пилипчук, Лопес, Савич, Хомченко.

Вже в дебюті матчу, який проходив на полі готелю «Глорія», «Волинь» пропустила. На 3-й хвилині відзначився турок Демір Айкут. Вдруге гостям м’яча довелося витягати із власних воріт після потужного пострілу костариканця Рендалла Асофейфа з 25-ти метрів. Він же, увірвавшись на 39-й хвилині у штрафний майданчик «Волині», довів рахунок до 3:0.

У другому таймі турки зіграли на контраатаках, бо «Волинь» зуміла вирівняти гру і створила три хороші нагоди сквитати рахунок (Хомченко, Бікфалві, Сімінін).

Але на 59-й хвилині «волиняни» ще раз пропустили після удару головою. А боснієць Ермін Зец на 85-й хвилині ще раз зловив гостей на контратаці.

Нагадаємо, що футболісти луцької «Волині» розпочали тренування на зимовому зборі у турецькому Белеку, який триває з 12 січня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.