Скандальний нардеп Колесніченко любить співати пісню про Волинь

Скандальний нардеп Колесніченко любить співати пісню про Волинь
Скандальний нардеп та екс-лідер володимир-волинських комсомольців Вадим Колесніченко не приховує своєї любові до української пісні.

Про це стало відомо з інтерв’ю Колесніченка, опублікованому на сайті «Цензор.Нет», інформує «Волинська правда».

Поборник російської мови відверто заявив: «Естественно, пою украинские песни. Особенно, если это застольные песни».

На запитання про улюблені пісні нардеп відповів, що любить пісні «Ой, чий то кінь стоїть», «Їхали козаки», «Пісню про Волинь».

До слова, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк розповідав, як діючий скандальний нардеп Вадим Колесніченко працював на Волині і розмовляв українською мовою.

Згадуючи про роки роботи Колесніченка, Саганюк зауважив у інтерв’ю «Волинській газеті»:

«Коли отримав пропозицію працювати в Луцьку, моє місце першого секретаря в місті дісталося Сергієві Івановичу Суржику. До нього не мав жодних претензій. Але першим секретарем міськкому був Чапюк Ростислав Степанович – і Суржик не прийшовся йому до смаку. Тож Чапюк знайшов Вадима Колесніченка у колгоспі «Слава» Володимир-Волинського району, де той працював агрономом. У ті часи було як: партія сказала – треба виконувати. Так нинішній нардеп став першим секретарем міського комітету комсомолу. Правда, недовго він попрацював. Рік, півтора – і його призвали до лав Радянської армії. Здається, у Севастополь… Ні – кудись у Крим. Мабуть, південне сонце трохи вплинуло на його світогляд. Наскільки мені відомо, далі працював у міліції, потім був обраний депутатом у Криму».

Разом з тим мер Володимира-Волинського зауважив, що у нього не було тісного спілкування з Колесніченком.

«Хоча особливих зауважень у мене до нього не виникало. Правда, розмовляв українською мовою», – сказав Саганюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гітлер теж млів, слухаючи музику Вагнера...
Відповісти
Так за це і Вагнера не слухали в придурковатому Союзі...
Відповісти
А при Союзі було " його призвали до лав Радянської армії. Здається, у Севастополь… Ні – кудись у Крим" Це секретаря райкому ВЛКСМ.
Відповісти
Краще був би агрономом, спився б
собі тихенько до цього часу.
Відповісти
Я, звичайно, можу помилятись. Але мені вбачається причиною поспішного призову на службу в армію було бажання райкому партії направити молодого среціаліста, та й ще агронома за фахом, головою у відсталий колгосп. В армію із сільських районів в той час не призивали. Тільки після особистого рапорту. Втікти молодому агроному від рекомендації райкому в той час можна було тільки через армію. А він молодий лейтенант міг 2 роки відслужити, особливо, під наглядом та рекомендаціями КГБ.
Підігрівало його і те, що перспективи голови колгоспу на Волині виходець із черкащини (здається) не бачив. Він закінчив Уманський с.-г. інститут, а там була військова кафедра.
Відповісти
Він любить ЗАСТОЛЬНІ пісні?! Та воно,очевидно,і не просихає, бо так "ЛЮБИТИ" українську мову може АЛКАШ,котрий НЕНАВИДИТЬ Україну,ЇЇ МОВУ,НАРОД - а все це він ЗРАДИВ!!! Правильно Микола Зимовий сказав..."рекомендаціями КГБ." А таких ЗРАДНИКІВ у нас,на Волині - багато: Адам Мартинюк, Калєсніченко..............
Відповісти
Останні новини
Скандальний нардеп Колесніченко любить співати пісню про Волинь
16 січень, 2013, 18:00