Двоє волинян зіграють за футбольну збірну України на Кубку Співдружності

Двоє волинян зіграють за футбольну збірну України на Кубку Співдружності
Головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець оприлюднив прізвища футболістів, котрі в складі команди вирушать на Кубок Співдружності, який 18 січня стартує в Санкт-Петербурзі.

До списку футболістів потрапили і двоє гравців ФК "Волині", повідомила прес-служба луцького клубу.

Для підготовки до турніру тренерський штаб збірної викликав 24 футболісти. За підсумками збору в Києві залишили двох гравців поза заявкою − захисника Антона Браткова та голкіпера Артура Денчука. Відтак гравці луцької «Волині» Олександр Наоснов та Віталій Приндета спробують здобути приз для України і закріпитися у складі молодіжної збірної.

Олександр Насонов прокоментував клубному сайту підготовку команди до змагань та обстановку в команді після замінили головного тренера.

"На зборі у Кончі-Заспі усі працювали із великим завзяттям, хотілося сподобатися новому головному тренеру. Хлопці загалом усі майже знають один одного, хоча було й кілька нових виконавців. Було більше вправ із м’ячем аніж бігової підготовки. Тренування Сергія Ковальця відрізняються іншими ігровими вправами. Він сказав нам що головне завдання участі нашої збірної в Кубку Співдружності – налагодження гри, а також його знайомство із потенціалом кожного збірника. Утім, ми з хлопцями дуже хочемо виграти змагання", - розповів футболіст.

Виліт української делегації до Санкт-Петербургу запланований на ранок 17-го січня. Суперниками збірної України будуть команди Туркменістану, Молдови та Литви. Перший матч на турнірі українці проведуть 19 січня проти литовців. 20 січня – гра із командою Молдови, 22-го − зі збірною Туркменістану.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Двоє волинян зіграють за футбольну збірну України на Кубку Співдружності
17 січень, 2013, 10:26