Мер Луцька вибрав собі нового заступника. ОНОВЛЕНО

Мер Луцька вибрав собі нового заступника. ОНОВЛЕНО
На найближчу сесію Луцької міської ради міський голова Микола Романюк внесе на розгляд депутатів кандидатуру нового заступника – ним стане нинішній начальник відділу управління майном міської комунальної власності Тарас Яковлєв (на фото).

Кандидатуру Яковлєва Романюк пропонує на місце свого заступника з економічних питань. Нагадаємо, з цієї посади нещодавно звільнився Василь Байцим.

Відповідні проекти рішення Луцької міської ради розміщені на сайті мерії.

Посада Яковлєва має називатися "заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради".

В одному з проектів рішень, датованому 15 січня, йдеться:

"Затвердити заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлева Тараса Володимировича".

В іншому проекті рішення, яким затверджується склад виконавчого комітету міськради, йдеться:

"Вивести зі складу виконавчого комітету міської ради Байцима Василя Федоровича. Ввести до складу виконавчого комітету міської ради заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Яковлева Тараса Володимировича".

Ці проекти рішень депутатам запропонують на сесії міськради, яку призначили на 30 січня.

Як повідомило джерело ВолиньPost у Луцькій міській раді, Микола Романюк всерйоз взявся «проштовхнути» кандидатуру Яковлєва, для чого має намір відвідати засідання усіх депутатських комісій, які відбудуться перед сесією міськради.

У телефонній розмові з ВолиньPost Тарас Яковлєв підтвердив:

«Була розмова на цю тему з міським головою. Очевидно, що моя кандидатура розглядається».

Джерело ВолиньPost у Луцькій міській раді повідомляє, що кандидатура нового ймовріного заступника стала повною несподіванокю для депутатського корпусу. Очевидно, що це свідчить про певний кадровий голод у команді мера.

Тарасу Яковлєву 31 рік. Закінчив машинобудівний факультет Луцького державного технічного університету, здобувши спеціальність «спеціаліст автотранспортного господарства».

У цьому ж вузі отримав диплом спеціаліста з обліку і аудиту. Закінчив Національну академію державного управління при Президентові України на факультеті Державного управління та місцевого самоврядування.

Трудову діяльність розпочав у 1999 році на Луцькій газонаповнюючій станції ВАТ «Волиньгаз», працював контролером газового господарства, оператором ЕОМ та майстром ремонтного цеху.

З квітня 2007 року працює в Луцькій міській раді. Спочатку - на посаді начальника відділу з енергозбереження. А з серпня 2009 - на посаді заступника директора департаменту економіки, начальника відділу майна міської комунальної власності Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 69
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да соколовська всіх своїх опричників толкає на високі посади, ще б калькова заступником зробила ото було сміху.....
Відповісти
При чому тут Соколовська? Ну привела вона його у міськраду... Ясно, що коли Шиба прийшов у мерію, він привів нових людей, в тому числі Соколовську. А Соколовська як перший заступник, мусила й своїх приводити - потрібна ж КОМАНДА, тобто люди які вміють працювати разом. Але те, що ЯКОВЛЄВ ЛИШИВСЯ, КОЛИ ПІШОВ ШИБА - як на мене визнання його доброї роботи
Відповісти
яка команда? "команда молодости нашей"-інакше не назвеш..., до чого тут ШИБА? ШИБА В 10000000000000 РАЗ ДОСТОЙНІШИЙ ПОВАГИ НІЖ НИНІШНІЙ МГ..., зі всіма його гріхами...
КОМАНДА ДАРМОЇДІВ,дедарів,ледацюг, не розумних,хитрих ТА ДЕРЕБАНЩИКІВ???по-ін. не навеш тих хто там...
МАРАЗМ РЕАЛЬНИЙ...при чому серед білого дня!!!
Відповісти
Якщо ти пишеш, що "ШИБА В 10000000000000 РАЗ ДОСТОЙНІШИЙ ПОВАГИ" - то ти значить сам Шиба. Або з психлікані втік. І того я з тобою сперечатися не буду :-)

Відповісти
мені особисто ШИБА ДОСТОЙНІШИЙ, жидам не прислуговує хоча б...
і я з тобою теж не сперичатимуся,бо сперичатися ще треба вміти, для цього треба розум мати та інтелект! отож...успіхів!
Відповісти
А ви когось достойнішого на цій посаді бачите?Григоренко може, Гоцалюк?????????? Тарас пройшов усі ланки ЛМР і є гідним цієї посади!!! Розумний, молодий, шустрий, перспективний.......і не треба заздрити!!!
Відповісти
Вже б краще когось з своєї провладної групи вибрав, наприклад Пархомюка чи Романюка чи іншого кого, ті хоть говорить уміють...
Відповісти
Говорити повашму це велика перевага для заступника міського голови??? всьо ясно ))))))
Відповісти
ТА чому тут заздрити? ому,що людина себе цим самим на гріхи підписує,на злочини в першу чергу перед самим собою? Думай перш ніж писати аби що, кому тут та чому заздрити-найцікавіше, тому що його проштовхнули за зв язки чи гроші немалі аби ж свої інтереси лобіювати тим кому це треба-це всі розуміють і не треба "янголятко" з себе та з нього тут робити,-не вийде, не тупі, це найнижче та найсмішніше,що можна було прочитати з вище написаного тут!
Відповісти
Бля, люди, ви тупі чи спеціально??????????? Чому зразу "за гроші" або "звязки"???????????? Так можна про любе призначення сказати!!!!!
Почекайте, поки працювати почне!!! Або скажіть шо він поганого вже зробив!!!
Отак писати аби писати.....
Відповісти
так у тому й вся річ,що треба це викорінювати, а не просувати, тупа ти якраз чи тупий, соррі, але пора це міняти, а йти за течією неправди та жаху вміють тільки українці, бо протистояти в єдиному цілому ми не здатні, ми здатні під носам не бачити, а що в сусіда не так ми відразу побачимо,що це за образи? НЕ СУДИ ВСІХ ПО СОБІ, Я РОЗУМІЮ,ЩО ТЕБЕ ТАК ПРОСУНУЛИ, та це вже остогидло,що через таких як ти НЕЗДАР, НЕ РОЗУМНИХ ЛЮДЕЙ МУДРІ, ДОСТОЙНІ ХОРОШИХ ПОСАД ЛЮДИ НЕ МОЖУТЬ ЗНАЙТИ РОБОТИ, а на злодії і шапка горить!!!
Відповісти
Шось ти нагнав тут бєса, шановний. шо я не зовсім і допер про шо ти... буть простішим...
Відповісти
Миколо, хай мене Господь Бог милує опуститися до твого рівня знань та моралі...
Відповісти
Це ви кому, а? )))))))))
Відповісти
спешл фо ю
Відповісти
Сенкю вері мач
Відповісти
Tilky ja ne Микола )))))))
Відповісти
пєчяль, нє вєзьот мейбі ю)
бат ін ріал лайф ю а пан Микола)
соррі, бат із іт тру) бі хеппі енд донт еіл ін йоз лайф!
бай бай, май діа Микола!
Відповісти
а ти поділися інфою "всезнаюча" працівниця Романюка,що він ДОСТОЙНОГО ЗРОБИВ І РОМАНЮК З НИМ НА ПАРУ, просвіти своїми пізнаннями та знаннями нас нездатних ні до чого))) на рах. цього раз так тут виписуєш!покажи на що ти здатен, що ти зробив!!!??
Відповісти
сама ти "працівниця Романюка" ))))))
Відповісти
ну це все на що ти здатне?:) ... сумнівів не було)
романюку вітання)
Відповісти
"Джерело ВолиньPost у Луцькій міській раді повідомляє, що кандидатура нового ймовріного заступника стала повною несподіванокю для депутатського корпусу. Очевидно, що це свідчить про певний кадровий голод у команді мера".
Не можу збагнути ОЧЕВИДНОСТІ зв'язку між цими двома реченнями.
Відповісти
Сміх та й годі, за своє життя керував двома з половиною людьми, Романюк втратив голову, вибрав "найліпшого"
Відповісти
Якщо керівниками призначати тільки тих то був керівником - керівниками будуть одні старі пердуни.
Відповісти
а там хто,не пердуни хіба сидять? КОЗЯВКІН "мачо" може інший, не думаюю...всі там одні старі мізками, бо не здатні ніц для людей зробити!!!
Відповісти
В цьому конкретому випадку мова про Яковлева. Йому 31 рік.
Відповісти
А він депутат чи хоч був ним, хто цей Яковлев по життю такий і звідки взявся? Його хоч хтось знає крім Соколовської і Романюка?
Відповісти
Для Білявки головне,що шустрий.Значить"свій" в команді.
Відповісти
А до чого тут чи він депутат? Він державний службовець з досвідом 5 років і знає специфіку роботи міськвиконкому. Цікаво лише чому посада називається по іншому, ніж була у Байцима? Чи під нову людину міняють посаду?
Відповісти
Про те,що він знає СПЕЦИФІКУ "РОБОТИ" в міськвиконкомі-це дуже влучно!Тільки,ось вже Луцьку громаду НУДИТЬ від тієї СПЕЦИФІКИ,впровадженої тупоголовими бездарями з купованими дипломами!!!
Відповісти
Ви точно знаєте, що нас від цього нудить?.... Чи аби позид.....ти просто?...
Відповісти
А ще нас нудить від тих приїзджих полішуків,які не тільки окупували весь Луцьк,а і оселилися,своїми прїзджими з переферії "родовими гніздами" у міськраді і деребанять наші Луцькі землі та наше спільне майно міської громади,перетворивши наше місто на суцільну "колгоспну общагу"!!!І які хибно вважають себе ЛУЦЬКОЮ ГРОМАДОЮ!!!
Відповісти
100%!!! Нажаль, тут така більшість..., полішуки тут рулять як ментально так і морально...
Відповісти
Романяк пішов ще далі ніж Янек призначає ще молодших, 5 років в держ слубі це досвід, не смішіть, його тягнуть по посадах 100%
Відповісти
А чого ви усі досягли у житті?Дурний на таких посадах не протримався б...і за Шиби був начальником і за Романюка залишився начальником. Ні одна людина в ЛМР не скаже, що Тарас не розумний. А вік-це ще не показник...
Відповісти
А ти чого досягла у житті? Сам собі пише тут та себе захищаєш?!
ОПИШИ НАМ СВОЇ ДОСЯГНЕННЯ, ПОСТАВ У ПРИКЛАД!!!
Відповісти
за світовим досвідом саме ОСОБИСТІСТЬ, ЯКОСТІ УПРАВЛІНЦЯ,ВМІННЯ СПІЛКУВАТИСЬ, ДОСВІД УПРАВЛІНЦЯ - ось головні мають бути чинники при призначенні на посаду. У нас же все навпаки - досвід держслужбовця! ви погляньте скільки "тупаків" на тій дерслужбі, таке враження, що туди "запихають" усіх кого можна, навіть секретар керівника держслужбовця може мати таки досвід, і що таких людей допускати до керівництва? ну повний завал!!!
Відповісти
С ТАААКИМ большим опытом? Слов нет. Хотя, может я чего-то недопонимаю, может сегодня и на фиг не нужен этот опят работы на производстве? Может сегодня в институтах и академиях их так классно учат, что они выходят готовенькими управленцами, которым не нужен опыт руководства цехами, отделами, предприятиями?
Відповісти
ну теперь луцк расцветет с таким чиновником!
Відповісти
Перед тим, як писати про Тараса, ви хоча б з ним познайомилися... Так, дійсно його ще з Волиньгазу просовує Соколовська, але не за те, що він комусь щось "лиже", як ви говорите, а за те, що показав свою роботу і здібності... Якби був тупим, то вона не його б забрала з Волиньгазу, а когось іншого (а там багато працівників)... Його роботу оцінили і депутати і міський голова, як попереднього так і цього скликання... Я особисто дуже добре знаю Тараса і його бажання та вміння працювати... Тарасе, успіхів і не звертай уваги на те що пишуть і говорять, собака гавкає - значить ми йдемо!!!
Відповісти
Перечитав коментарі. Якщо резюмувати, то критика зводиться до наступного:
- бо (мабуть) людина Соколовської
- бо молодий
- бо (мабуть) пропхали за гроші
- бо (!!!!!) не вміє говорити

Шкода... Я чекав, що хтось щось напише по суті. Не знаю цього Яковлєва зовсім, і стало цікаво - може справді щось про нього цікавого напишуть?... А тут одна дурнувата мова на тему "усі козли".

Шановні кометатори, не загаджуйте простір, будь ласка, тема справді цікава.

Бо об"єктивно - така молода людина без помітного шлейфу негативу на посаді заступника - це плюс команді Романюка.

Побачимо
Відповісти
Ти що аналітик? Ти вмієш резюмувати?!
ДЛЯ ПОЧАТКУ ВЗНАЙ МАБУТЬ ЩО ЦІ СЛОВА ЗНАЧАТЬ ТОДІ РОБИ ВИСНОВОК, БО твій коммент з твоїми підпунктами та пунктами багато чого пропустив..., якщо хочеш узагальнювати комменти, то ти так узагальнив, як на рівні 6 класу у школах узагальнюють дітям в "готових дом. завданнях" твори Котляревського чи Барто..., все НАЙГОЛОВНІШЕ УПУЩЕНЕ В ТВОЄМУ Ж КОМЕНТАРІ І Я ПОПРОШУ ТЕБЕ СВОЇ ОЦІ УЗАГАЛЬНЕННЯ ПРИ СОБІ ТРИМАТИ,а не нам казати та повчати,що, як і чому та навіщо робити чи не робити апріорі, тому що це лише твоя СУБ'ЄКТИВНА сторона бачення, не більше того та не менше того!!!
Краще б ти не писав та не загаджував простір своїми примітивними баченнями...!!!
Відповісти
Це тільки мені видається, що всі критичні коментарі під цією інформацією написані в одному стилі?

У них частина слів написана нормально, а частина ПРОПИСНИМИ БУКВАМИ.

При цьому ніків як мінімум три різних.

Ех, знову срач, спровокований одним чи то купленим чи то просто неадекватним.

Шкода. Не буде тут нормальної розмови.

До побачення. Будемо чекати інших новин. сподіваюся, до того часу ідіотам відключать інтернет.
Відповісти
Аха ха, цирк безкоштовний і ще й з "поп корном"))), купуємо білети (поки ще є, а то пацієнти сусідньої палати хутко розкуплять такий скарб) на виставу від пана Миколи Огнищука=) під назвою "творчий шлях пана М."!
Якщо такий існує в природі))), нк пан М. Огнищук))) то я співчуваю всім близьким..., не довним було їхнє щастя)
Відповісти
біда в тому що в нашій державі все не як в людей... На будь-яку посаду в державній службі мав би бути прозорий конкурс, де б спеціальна незалежна комісія відбирала претендентів і тоді давала б рекомендацію депутатам, і не гадали б достоєн, чи не достоєн... А тут один старий комсомолець, вихований в дусі партійного минулого висуває молодого комсомольця, знає що той буде виконувати все: "что ізволітє" і чекатиме свого часу стрибнути на вищу сходинку. Всі ж знаємо, що любима пісня М.Я. "Не расстанусь с комсомолом"
Відповісти
Хоча б ще 1 адекватна людина нарешті тут на рах. цього всього "сиру-бору" написала правду та дійсніть!!!
А не фантазії та особисті домисли, якими можна заангажувати голову простим,не освіченим людям та приїжджим, не буемо називати їх тим словом, яке вони так не люблять, але яке є 100% правдивим!
Досить брехні, надоїло, вішайте її близьким та своїм бізнес партрам, а не нам, бо не вийде!
Відповісти
Прохання-пропозиції до редакції ВолиньПост

- з"ясувати, чому посада Яковлєва буде називатися не так як посада Байцима,
- як налаштований депутатський корпус,
- якими мотивами керувався міський голова, вирішивши, взяти цю людина на цю посаду,
- кого тепер можуть призначити на посаду начальника відділу управління комунальним майном.

Це було б цікаво.


Відповісти
Згоден. Розберемося.
Відповісти
Щодо того, що пишуть одні і ті ж - Микола Огнищук правий. Як модератор підтверджую. Тому припиніть, будь ласка, це просто смішно.
Відповісти
Видно невооруженным глазом. :)
Відповісти
IP – адреси ще ніхто не відміняв :)
Відповісти
Можливо, було б доцільно біля комента показувати частину IP – адреси дописувача (31.135.138.---)
Відповісти
а прот таку річ як wi fi чули?:) ір один то, а людей хоч 100 може бути)))
Відповісти
Можна подумати, що тут всі коментять через анонімайзери чи шарові точки доступу.
Відповісти
Я просто в шоці від цих коментарів. Створюється враження, що прихильники таких "сенсацій" круглодобово не виключають комп, аби чогось дочекатись, вчепитись за жертву своїми брудними кігтями і вилити бочку лайна. Я просто в шоці!
Відповісти
Полішуки... ну що ж тут сказати?

Одні просто заздрять, і це 100% очевидно! Тому що, в них немає когось на кшталт "аля-Соколовська".

Другі підтримують, бо, мабуть знають Тараса особисто, хоча не можуть навести аргументів щодо "+" у його професійній карєрі! Моя думка: Він справді не погана людина і не поганий менеджер (по крайній мірі на своєму минулому (поки ще робочому) кріслі), але таку посаду як заступник мере хз чи потяне.

Інші шукають когось іншого на цю посаду... А вам не по барабану? Романюк вибирає - Романюку і розгрібати. А ми на виборах мера, своє слово (галочку) скажем!!!!!!

І не будьте полішуками - нехай спочатку його призначать, тоді ми побачим як він буде працювати - а тоді будемо обзивати і обсирати і мітингувати! ;))
Відповісти
як на мене,то Тарас Володимирович НОРМАЛЬНИЙ "ПАЦАН" АЛЕ.................
Відповісти
Прочитав ці "коменти" і трохи сумно стало. Та хіба мер
не має права підбирати собі заступника!Йому ж працювати
із ним. А нам всім разом потім спитати з них вже на виборах і, якщо не виправдали сподівань то дати під зад.
Прошу всіх пригадати результати минулих виборів мера Луцька та депутатів.
Нинішне призначення це звичайнісінька чиновницька процедура
і без протекцій тут не обійшлось. А попередник Байцим В., як на мене, це- інтелектуал і людина прагматична і певно вже не міг вже терпіти чиновницької атмосфери в раді.
Відповісти
ДОБРЕ, КОЛИ Є ПІДТРИМКА "ЗВЕРХУ" - НЕ БУЛО Б ЇЇ. НЕ БАЧИТИ ЙОМУ НІЧОГО..
Відповісти
Василь Байцим - інтелегент і порядна,розумна людина. Дуже стриманна людина. Яковлеву далеко до нього,амбіцій , порівняно з попередником дуже багато.
Відповісти
Ви вірно, без емоцій дали оцінку підбору кадрів.
Коротко і зрозуміло для тих орієнтується в ситуації.
Моя вимога: Щоб ця братія в мерії дійсно служила
лучанам, а не проїдала гроші своїх платників податків.
На деяких луцьких підприємствах люди не отримують навіть мінімалки. Ну хіба не сором, щоб кількість робочих днів
в місяці була 6-9 днів! Саме цікаве те, що влада не приймає ніяких мір до таких "керувателів". Отже, покращення вже наступило!
Відповісти
Хоча я й не впевнений, що Яковлєв настільки вже
Відповісти
(прод.) зациклений на власних амбіціях чоловік
Відповісти
Судячи по коментарях, для декого це подання стало неприємним ударом по власних амбіціях і перспективах.
Відповісти
Що ви за народ такий? Обгадити один одного, обізвати.Добре, що ваші фейси не висвітлюються і це надає вам смілості нападати один на одного. А що це дає в результаті. Почитаєш і Шиба був поганий і Романюк не той, правда, забули ще згадати Кривицького, Поху. Ми ж їх самі вибираємо, а значить і до нас, нгапевно, можна віднести ті брудні слова зневаги, якими ви обкладаєте їх. Зараз і на мене накинетеся, що "підлиза" чи "заказний". Але відносно того що Романюк назначає собі заступника, це його право і йому з ним працювати, а ми цього навіть не відчуємо.А що стосується Байцима, то він сам написав заяву, щоб не звітувати на сесії за свої закордонні поїздки. Дуже багато він намотав до Польщі, а все тому, що в нього є кінний бізнес(школа)в Ківерцях записаний на його дружину, ну треба було різні ґранти у Польщі під свій бізнес оформляти. А як трохи його депутати притиснули, то швиденько і скромно "юркнув" з посади, щоб не звітуватися за витрачені бюджетні гроші на відрядження по своїх інтересах. А новий хлопец3ь хай працює. За два роки мерської каденції може щось хороше і для нас зробить
Відповісти
Ну двірник і видав! Та читайте уважно про що мова і що люди пишуть! Ми про Хому, а двірник про Ярему! Хто кого обзиває в решті решт! По двірниковій оцінці всі повинні тихо мовчати і сопіти в дві дирки і щоб був 100% "одобрямс". Вже давно, СЛАВА БОГУ, ні ті часи. А лучани, я впевнений, про вклад кожного мера памятають. А народ пише, бо бажає щоб був лад у місті! А на останок скажу, що новий хлопець- це кіт в мішку для лучан. Як затвердять, то нехай працює для людей. Все, більше коментів на цю тему не буду давати, а то можна нескінченно мусолити цю тему.
Відповісти
От така команда в мерії,як павуки в одній банці.
Відповісти
знаючи Тараса Володимировича особисто, хочу сказати, що людина справді варта ціїє посади, такі люди як він якраз потрібні нашій державі, молодий, амбітний, розумний, ми покладаємо багато надій на його спраглість до знань та до змін, краще давайте підтримаємо та побажаємо успіхів на новій посаді!
Відповісти