Винних у псуванні білбордів Козюри і нападників на офіс Голєвої не знайшли

Винних у псуванні білбордів Козюри і нападників на офіс Голєвої не знайшли
Волинська міліція не змогла знайти хуліганів, які пошкодили передвиборчі білборди Андрія Козюри, а справу про погром офісу Олени Голєвої закрили.

Про це стало відомо 17 січня під час прес-конференції в УМВС у Волинській області.

Як повідомив начальник міліції громадської безпеки області Володимир Поліщук, протягом виборчої кампанії було відкрито 3 кримінальні справи та зафіксовано 126 порушень. В основному вони стосувалися порушення правил агітації чи були пов’язані з хуліганством.

За словами начальника слідчого управління УМВС України у Волинській області Анатолія Петрушина, кримінальні справи стосувалися викрадення з офісів партій (зокрема з офісу Соцпартії) та погрому офісу кандидата у народні депутати Олени Голєвої.

«Ця кримінальна справа була закрита за відсутністю складу злочину (погром офісу Голєвої, - ред.). В одній кримінальній справі були встановлені особи, зокрема, крадії. Ця кримінальна справа скерована до суду. А по третій кримінальній справі особи, на жаль, не встановлені, у зв’язку з чим досудове слідство було призупинене», - зазначив Петрушин.

Що ж до пошкодження фарбою білбордів кандидата Андрія Козюри, то встановити причетних не вдалося. Нагадаємо, рекламні щити закидали фарбою на вулицях Конякіна, Рівненській та Набережній.

«Осіб, які були причетні до цього злочину, встановити не вдалося. Ставилися наряди, перекривали білборди, але не вдалося встановити осіб», - зазначив начальник управління громадської безпеки УМВС у Волинській області Анатолій Шумик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А привлечь за ложное сообщение о правонарушении?
Відповісти
100%%
И Козюра и Голева сами всё организовали, что б хоть как то привлечь к себе хоть какое то внимание :)))
полит лузеры!!!
Відповісти
Допитати кандидатів в дупутати.
Відповісти
Останні новини
Винних у псуванні білбордів Козюри і нападників на офіс Голєвої не знайшли
17 січень, 2013, 18:46