Хокеїст з Луцька їде на чемпіонат світу у Швецію

Хокеїст з Луцька їде на чемпіонат світу у Швецію
Луцький хокеїст Дмитро Цимбал (на фото) гратиме у чемпіонаті світу з хокею з м'ячем складі збірної України у Швеції.

До заявки збірної України вперше в історії волинського хокею на чемпіонат потрапив нападник ХК «Луцьк», котрий працює головним тренером в ДЮХК «Спарта», йдеться у повідомленні на сайті ХК «Луцьк».

23 січня у Швеції стартує черговий чемпіонат світу з хокею з м'ячем (бенді). Вперше в цих змаганнях візьме участь збірна України. Українська команда виступатиме в групі В, в якій її суперниками будуть збірні Естонії, Голландії та Японії.

Матчі групового турніру українські бендісти проведуть 24-25 січня. 24 січня українці гратимуть з естонцями, того ж дня на них чекає поєдинок з голландцями, а 25 січня збірна поміряється силами з японцями.

Загалом в чемпіонаті виступатимуть 14 збірних команд. В групі А гратимуть Швеція, Росія, Казахстан, Фінляндія, Білорусь та Норвегія. Після колового турніру чотири найкращих команди визначатимуть чемпіона та медалістів за олімпійською схемою. А ті, що посядуть 5-6 місця проведуть матч за виживання.

В групі В (підгрупа А) гратимуть Канада, Латвія, Угорщина та США. По закінченні групового турніру в групі В дві найгірші команди підгрупи В розіграють 13 місце на чемпіонаті. Дві кращі команди підгрупи В змагатимуться в серії плей-офф з командами підгрупи А, переможець якого отримає путівку в групу А на наступний сезон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: хокей
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хокеїст з Луцька їде на чемпіонат світу у Швецію
18 січень, 2013, 15:16