На Волині судитимуть голову ОТГ

На Волині судитимуть голову ОТГ
В Іваничівському районі через службове підроблення судитимуть голову об’єднаної територіальної громади та керівника будівельної організації.

Зазначається, що посадовець та керівник підприємства, достовірно знаючи, що роботи щодо капітального ремонту системи водопостачання в одному із сіл Іваничівського району не виконані, внесли до акту приймання виконаних будівельних робіт та довідки про їхню вартість завідомо неправдиві відомості, - інформує прес-служба прокуратури області.

На підставі підроблених документів виконавцю робіт безпідставно перераховано бюджетні кошти в сумі майже 700 тисяч гривень.

Нині голову об’єднаної територіальної громади і керівника підприємства, які щиро розкаялися у скоєному та активно сприяли розкриттю злочину, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 366 КК України.

Далі - слово за судом, який обере їм міри покарання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні..., бюджетний рік завеошується, акти підписав-а роботи виконали в січні цього року.. тот де тут умисел, де ? а я з досвіду Вам скажу- бонуси - це піар ментів.
Відповісти
Згідний з Юрчиком. При покійном Борисе Петровичу Климчуку так і робилось, правоохоронні органи і не рипались. Дійсно є гроші на область, треба будувати, освоювати їх тут. Інакше, якщо не встигнешь до завершення бюджетного року вони вернуться в державний бюджет і тю-тю.. Акти підписав, роботи виконав в січні. Зато збудований обєкт залишається громаді. 366 ч.1 - це не рівень інформування через прокуратуру області. Нетяжкій злочин, згідно ст. 12 КК України. Всі визнають вину...Закриють в суді за дійовим каяттям (ст. 45 КК України). Зато покажуть злочин в бюджетній сфері. Єх, нічого не змінюється... А замовні вбивства, розбої, грабежі, крадіжки не розкриваються ... Нема ж часу!
Відповісти
Когось явно хочуть злити
Не знав, як допомогати ближньому через ділення
Відповісти
Останні новини
На Волині судитимуть голову ОТГ
29 січень, 2018, 16:29