У Facebook стартував флешмоб «#СпогадпроРоманюка»

У Facebook стартував флешмоб «#СпогадпроРоманюка»
Радник голови Волинської ОДА Тарас Яковлев започаткував у Facebook флешмоб «#СпогадпроРоманюка».

«3 лютого - рік, як не стало Миколи Ярославовича Романюка. Людини, про яку в багатьох лишилися світлі спогади. Пропоную флешмоб #спогадпроРоманюка: ділимося спільними фото з Миколою Ярославовичем і розповідаємо якусь свою - особливу, важливу або просто цікаву історію, пов'язану з ним», - написав він у соціальній мережі та додав свою історію, яку публікуємо без змін і правок:

«Насправді їх було безліч, але нещодавно випадково набрів на одне з фото де ми в чергове вивчаємо і змінюємо проект реконструкції зоопарку. Це був перший інфраструктурний транскордонний проект. Практично щодня долалися нові труднощі.

Клопоту додавала і ситуація з постійною зміною курсу гривни відносно Євро. Так, як бюджет проекту був прив’язаний до Європейської валюти, це суттєво впливало на об’єм робіт. За грантовою угодою зоопарк мав відкритися в жовтні 2015 року, і була серйозна загроза зриву цих термінів. І практично на кожній нараді Микола Ярославович мені повторював, що якщо не встигнете – посаджу тебе в клітку замість ведмедя.

Ближче до часу Ч таку клітку мали і Людмила Денисенко (директор зоопарку) і Чорнуха Ігор (директор Луцьксантехмонтаж № 536)»

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ СПОГАДІВ ПРО МИКОЛУ РОМАНЮКУ

Нагадаємо, Микола Романюк відійшов у кращий світ 3 лютого 2017 року.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Facebook стартував флешмоб «#СпогадпроРоманюка»
29 січень, 2018, 16:43