Від «Свободи» у Волиньраду балотуватиметься депутат міськради

Від «Свободи» у Волиньраду балотуватиметься депутат міськради
На проміжних виборах до Волинської обласної ради, які відбудуться 17 лютого, ВО «Свобода» висунула кандидатом депутата Луцької міськради Святослава Боруцького.

Боруцький балотуватиметься по Луцькому виборчому округу, у якому на місцевих виборах 2010 року переміг тепер уже депутат Верховної Ради, свободівець Анатолій Вітів, повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Кандидатуру Боруцького одноголосно ухвалили на обласній конференції «Свободи», яка відбулася 18 січня. До слова, Боруцький є головою Луцької міської організації ВО «Свобода».



Святослав Боруцький
Святослав Боруцький
Конференція висловила принципову позицію, що опозиційні сили Волинської області задля перемоги над провладними кандидатами мають висунути єдиного узгодженого кандидата по кожному з двох виборчих округів області, йдеться в повідомленні.

Також конференція висловила підтримку кандидату від «Фронту Змін», який буде балотуватися по Турійському виборчому округу №29.



Валерій Міщук
Валерій Міщук
Нагадаємо, у Турійському виборчому окрузі, де у 2010-му переміг тепер уже нардеп Сергій Мартиняк, опозиція прийняла рішення висунути представника «Фронту Змін» Валерія Міщука. Луцький підприємець Міщук у 2010-му балотувався до Луцькради.







Олександр Лазорко
Олександр Лазорко
Додамо також, від «УДАРу» до Волинської облради балотуватиметься луцький бізнесмен, позапартійний Олександр Лазорко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стид і позор свободівцям за такого кандидата.Навіщо такі репліки про одностайне голосування,коли самі свободівці ладні його підвісити.100 % технічний кандидат....
Відповісти
Це дійсно ЖАХливий кандидат....уж краще Лазорко с грошима та бажанням щось зробити, чим такий Свободівець ...навіть окуляри посоромився зняти..є чого ховати очі...самому мабуть соромно...
Відповісти
Буде встид і позор,якщо ще і зараз "проколемось", повіримо і виберемо соратника Палиці і Коломойського,комуняку Лазорка.Хто писав цю статтю,що назвав Лазорка луцьким бізнесменом?Перпрошую,згадав,що уже луцький таки бізнесмен.Готель "ЛУЧЕСЬК"вже купив і як тільки сніг зійде,так і закипить робота.Ото лучанам покращення життя буде!
Відповісти
Останні новини
Від «Свободи» у Волиньраду балотуватиметься депутат міськради
21 січень, 2013, 11:00