Мріє про папугу: пасинок Героя святкує День народження

Мріє про папугу: пасинок Героя святкує День народження
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.


Вже невдовзі святкуватиме свій 17-й День народження Богдан Лисенко. Його вітчим, Артеменко Анатолій В’ячеславович за життя був сапером у 12-тому інженерному полку. Загинув 29 жовтня 2015 року з двома іншими побратимами під час пожежі, яка виникла внаслідок вибуху боєприпасів на польовому складі ЗСУ в м. Сватове Луганської області. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Богдан має проблеми зі здоров’ям, але, попри це, намагається бути життєрадісним та мріє допомагати людям. Навчається у Нововолинському електромеханічному коледжі. Передусім він докладає сили, аби підтримувати власну матусю. Хоче, аби вона ніколи не плакала, а в Україні запанував довгоочікуваний мир.

Завдяки волонтерам у Богдана була нагода відвідати Карпати і поправити своє здоров’я. Після поїздки він став активнішим, сміливішим і самостійнішим, знайшов друзів, про яких постійно згадує. Не проти ще кудись помандрувати, бо ж споглядати світ – це так цікаво!

Хлопчина дуже любить тварин. Хотів би мати папугу, котрий вміє розмовляти. А ще, мріє про велосипед та спортивний костюм.

Cправжнім прикладом та ідеалом для нашого іменинника є його мама – Світлана Василівна. Вона добра та лагідна, завжди підтримає його у будь-якій ситуації, хоч їй непросто самій з трьома дітьми. Богдан же, зі своєї сторони, усіляко допомагає матусі, так як їй одній дуже важко, особливо враховуючи той факт, що сім’я проживає у селі. Допомагає попоратися в будинку, в городі та по господарству. Влітку хлопець збирає полуниці та малину, рве вишні та яблука, восени прибирає на подвір’ї опале листя, взимку відкидає сніг зі стежки.

Мама Світлана дуже вдячна за допомогу волонтерам. Вона ще перебуває у декретній відпустці, тож основне джерело утримання сім’ї – це пенсія по втраті годувальника та виплата при народженні дитини. Оскільки сім’ї з трьома дітьми без годувальника дуже важко, є потреба в матеріальній допомозі. Зокрема, наш іменник має потребу в одязі та взутті. Тож Артеменки не відмовляться від неї (реквізити картки – в приват).

Інформація про вітчима хлопця є у Книзі пам’яті. Деталі за посиланням: http://memorybook.org.ua/1/artemenko.htm.

Інформація для благодійників: Богдан Лисенко – 17 років (11.02.2001). Ріст – 150. Розмір взуття – 37. Розмір одягу – 40.

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До чого тут пасинки, племінники...
Відповісти
Останні новини
Мріє про папугу: пасинок Героя святкує День народження
05 лютий, 2018, 14:33