Cправа валідаторів у луцьких тролейбусах: представники ЛПЕ у суд не прийшли

Cправа валідаторів у луцьких тролейбусах: представники ЛПЕ у суд не прийшли
У Господарському суді Волинської області призначене судове засідання у справі про валідатори, які повинні були запрацювати у луцьких тролейбусах.

Представники комунального підприємства до суду не з’явилися, натомість надіслали клопотання про відкладення розгляду, – йдеться у підсумковому випуску новин на Суспільному Волині.

Тернопільська фірма, яка продала Луцьку валідатори, позивається до тролейбусників і вимагає стягнути понад 2 мільйони гривень за надані послуги.

Нагадаємо, торік у березні у кондукторів луцьких тролейбусів з’явилися пристрої для обліку пасажиропотоку та чесного розрахунку за проїзд. Система пропрацювала лише в тестовому режимі, і валідатори нині припадають пилом на полицях Луцького підприємства електротранспорту.

Як минулого тижня повідомив керівник установи Володимир Пуц, автоматизовану систему після випробувань відключили від центрального сервера, що належить фірмі-постачальнику приладів.

«Проводили тестовий режим і, як не дивно, сьогодні закінчення тестового режиму, а завтра – без попередження відключається вся система. Ну якось неправильно, не по-партнерськи», – нарікає Пуц. За запуск автоматизованої системи місто мало сплатити понад 3 мільйони гривень, а перерахувало менше мільйона, – додав він.

До комунальної установи зараз позивається постачальник техніки – тернопільська приватна фірма «Системний зв’язок». Позивачі вимагають стягнути з ЛП борг – понад 2 мільйони гривень.

Як пояснив судді адвокат фірми Степан Качур, вони готові довести, що їхня система справно працює. «Щодо саме програмного забезпечення, то його ми розмістили на флеш-накопичувачі, для того щоб була можливість оглянути. Є логін, є пароль для входу в систему. Або наш спеціаліст, або запрошений судовий спеціаліст може здійснити вхід в систему і пересвідчитися, що ця система дійсно є, вона розроблена, вона розроблена відповідно до вимог замовника», – пояснює Качур.

Представники комунального підприємства на підготовче засідання не з’явилися, проте надіслали суду клопотання про відкладення розгляду.

Головуючий у справі суддя Микола Шум ухвалив підготовче засідання у справі відкласти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наші жопошникі при владі знову обісрались...покращення
Відповісти
Останні новини
Cправа валідаторів у луцьких тролейбусах: представники ЛПЕ у суд не прийшли
07 лютий, 2018, 11:18