У 2012-му волинські податківці не дали «піти в тінь» 600 мільйонам гривень

У 2012-му волинські податківці не дали «піти в тінь» 600 мільйонам гривень
Торік на Волині податківці виявили 35 сумнівних фінансових операцій.

Ці комерційні оборудки волинських фірм майже на 600 мільйонів гривень можуть бути пов’язані з легалізацією тіньових доходів, повідомили у відділі боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПС у Волинській області.

Після аналізу усіх обставин здійснення цих фінансових операцій, податкові ревізори задокументували 19 фактів ймовірної легалізації доходів, здобутих злочинних шляхом, у 17 випадках – ознаки злочинів, що передують відмиванню доходів та 12 фактів, що свідчать про ймовірне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Усі напрацювання відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПС у Волинській області передані до правоохоронних структур.

Відтак, правоохоронці викрили 19 злочинів, з яких 10 злочинів, що передують легалізації доходів, 4 – за фактами відмивання злочинних доходів і задокументували 5 фактів ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Окрім того, до підрозділу податкової міліції передано 8 аналітичних матеріалів.

Із моменту вступу у дію нового Кримінального процесуального кодексу України з використанням матеріалів відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПС у Волинській області податкова міліція розпочала 5 досудових розслідувань у кримінальних провадженнях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: податки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.