Опозиція ганьбила прокуратуру Волині через Тимошенко. ФОТО

Опозиція ганьбила прокуратуру Волині через Тимошенко. ФОТО
Кілька десятків людей пікетували волинську прокуратуру, вимагаючи звільнити політичних в’язнів – Юлію Тимошенко і Юрія Луценка.

Акція протесту під стінами обласної прокуратури, що на вулиці Винниченка в центрі Луцька, відбулася 22 січня, у День Соборності України.

Підтримати політичних в’язнів прийшли представники усіх найбільших опозиційних партій – «Батьківщини», «Фронту Змін», «Свободи», «УДАРу». Серед звичайних партійців – депутати Луцькради, Волиньради, а також народний депутат Анатолій Вітів.

За словами «ведучого» пікету, депутата Луцької міськради Сергія Григоренка, висловити своє «фе» владі, зокрема і прокуратурі, прибули не тільки партійці з обласного центру, а й небайдужі з Луцького, Локачинського, Ковельського та Ківерцівського районів. Люди скандували «Ганьба!», «Юлі – волю!».

Григоренко переконаний: влада розуміє, що в разі звільнення Юлії Тимошенко з в’язниці, вона виграє президентські вибори. Саме цього команда Віктора Януковича і боїться, каже він.

«На жаль, оці держиморди нас не бояться. Але ми мусимо підніматися. Бо якщо будемо мовчати, Юлю посадять довічно. Наше завдання – навесні мобілізувати людей на Київ, оточити Банкову, встановити наметове містечко. Вони все можуть контролювати, але тільки не натовпи людей», – заявив депутат Волиньради Ігор Гузь.

Під час акції збирали підписи під спільним листом від опозиційних партій до генпрокурора з вимогою «припинити знущання над Тимошенко та іншими політичними в’язнями». Після завершення акції лист занесли у прокуратуру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 42
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка там сотня близько 30 людей )))) навіщо так перебільшувати???
Відповісти
Кучка неудачников. Место Гузёныша-отморозка с микрофоном потешать людей за медный грош. Нардеп-недоделаный!
Відповісти
Сам ти "неудачник"!!! Думай,що пишеш! Я на свої очі бачила,що чоловік 60-70 100% було..., приємно чути фразу "Слава Україні", в своїй країні, а не "...слава"...!!!
Молодці,дякую Вам!
Відповісти
Згідна!!!
Відповісти
Хай отой Григоренко спочатку пояснить прокуратурі, як за минулу депутатську каденцію придбав собі 4 квартири, автомобіль, з десяток гаражів та безліч земельних ділянок. А вже за цю каденцію встиг оновити свій автопарк придбавши новеньку Хонду за 50 тис зелених
Відповісти
Григоренко - поясни!!!
Відповісти
бог дає, я беру.
не заздріть.
юлі волю!
Відповісти
І це все,на що спромоглася опозиція???Купка партійних босів-дармоїдів прийшла пропіаритись.
Відповісти
А ти спробуй піти теж, чого під чужим іменем тут сидиш??? Чого ти боїшся? Їм уклін щирий за таку працю, ще й в таку погоду і в такому полішуцько- нерозчищеному місті з таким же його головою!!!
Відповісти
ти маєшь якісь права на слово лучанка?
лучанка - це жінка жителька міста луцька, а не ім'я!
піди сама.
Відповісти
а чому вона не має мати права на слово? піди сама??)
ваші безаргументовні відповіді показують вашу незрілість.
Відповісти
Ооо! В нас вже з'явилися ведучі пікетів? :)))
Відповісти
З усієї області назбирали аж 30 мітінгувальників?Це круто:)А після акції оці держиморди(Григоренко,Пиза,Вітів та інші) кажуть сиділи в центрі у кафе і бухали.Мабуть думають що дуже сильно налякали прокуратуру:)))
Відповісти
Я повністю не згідна з вище перерахованими коментарями. Поясніть чому ви людей, які мають власну позицію, і доречі, не бояться її висловити називаєте "неудачниками"????????Повірте на пікетування прийшли достойні, освідчені та моральні люди, яким вже набридло дивитися на знущання влади над народом. І нехай нас було до сотні, але це лише початок нашого спротиву...
Відповісти
Я підтримую Вас на всі 1000000%!!! Слава Україні, і я там була, нажаль,не мала часу приєднатися, проте думками я з Вами! Дякую Вам нарешті за правильний крок!!!
Відповісти
Хлопці,те що робилось,це елементарне відмивання бабла.Написали,що провели акцію і задіяли купу народу,а на ділі списали собі гроші з партійної каси.Я працював у одній з цих структур і знаю про що говорю:)
Відповісти
Тусуючись з клоуном Гузьом.
Відповісти
"оточити Банкову, встановити наметове містечко"...

оце типовий прийом Гузя, кричати в мегафон, встановлювати намети, мітингувати. Ні на що більше він не здатен
Відповісти
Тоді ти покажи на що ти здатен,покажи нам всім приклад!!! Чого ти когось судиш сидячи перед монітором??? Вперед! Раз такий "вумний, вумна"!...Що за народ?
ТУТ НЕ ЕТ ЩО МІТИНГ ТРЕБА РОБИТИ,ТУТ ВИЛА ПОРА ВЖЕ БРАТИ!
Відповісти
Гузь-сцикло, настрочи на мене заяву до ментовки, бо я обіцяю тобі щелепу зламати.
Відповісти
Ты только обещать и можешь :)))))
Відповісти
А прийти на мітинг і зламати прям там? Слабо? ))) Ахахаха) :))))
Відповісти
Та мені достатньо просто пообіцяти і Гузь накладе в штани і побіжить до міліціонерів писати заяву. Перевірено.
Відповісти
Шкода що в батьківщині залишились одні недо політики, а Гузь завжди де гроші, того і бігає по партіях. Запропонують щось краще побіжить знову - це вже діагноз.
Відповісти
Шановна, пані Юлія!
Я не думаю,що в Батьківщини залишилися недо політики, тоді що вже казати про комуняк та регіаналів??? Подумайте краще головою,а не ... місцем!
Ми всі у цей час, там,де гроші, -це 100% правда, нажаль, такий час важкий настав, друзі мої любі, але не треба забувати,що ми всі з Вами брати та сестри і досить того,що українців прогинають так як ніколи фашисти навіть ен прогинали на рідній землі, ц ілюди вчинили правельно, ви одумайтеся, потім ридати будете,якщо оцю владу ми не придушимо та не зупинимо, це не жарти, це так і є, гляньте правді в очі, в Луцьку вже 90-ті...почалися!А що далі? Рабовласництво?Хоча вже воно і так є за 1500грн. оплати праці!!!
Відповісти
Не тобі Гузь казати про рабовластництво, адже згідно твоєї декларації ти заробляєш аж 1000 грн. на місяць.
Відповісти
А кого до влади пускати??? Гузя, та ви подивіться на нього, це ж клоун, він нічого крім того, що покричати в рупор не вміє, він ніколи і ніде в житті не працював і тяжче *** в руках не тримав, це ПОЗОР всієї Волині, вискочило десь з лісу і кричить тут бігає, а що він хорошого зробив для народу, для області, для Лучан??? Я рахую такі люди не повинні бути при владі, він запроданеці, там де гроші там і він, а на ваш патріотизм він чхав, йому б тільки за ваш рахунок грошенят побільше заробити і до влади пропхатися!!!

Я не прихільник нинішньої влади і попередньої теж, скажу одне доки їх всіх не розігнати, то порядку в країні не буде!!!
Відповісти
Тебе треба туди!!!І таких як ти та тобі подібних нелюдів!
Відповісти
Клоуни!!!Шкода простих людей.Вони навіть не знають шо на них оці ПІДгузники гроші заробляли...
Відповісти
Мені особисто акція дуже сподобалася, хоч людей і не було багато, але мітинг пройшов достойно! Так тримати!
Відповісти
якщо хтось переживає що були заплачені гроші за акцію людям, то помиляєтся! далі акція стосувалась не суто того що юля сидить а то що в Укарїні не спарведлива судочинна влада, що корупція процвітає, і те що є репресії як політичні так і в інтересах уряду який при владі! тобто яНУКОВИчА. ті хто тут пишуть образи, то малі душою люди, просто гниди. які ото за спинами тявкають, а на ділі ну навіть і гроша не стоять. Я ОДНЕ СКАЖУ ЯКЩО ХОЧЕТЕ ЩОБ ЖИЛОСЬ КРАЩЕ. ПОЧНІТЬ САМІ З СЕБЕ, І ТОДІ ТО І В КРАЇНІ СТАНЕ ЖИТИ КРАЩЕ, а не скиглити і за спиною поливати грязюкою своїх же замляків, то низько!
Відповісти
Погоджуся з кожним словом!!!
А це така натура українців-половати за спиною своїх же, руку помічі у важку хвилину не протягнути, затоптати в землю коли тобі і так важко на душі-це українці, вони заслуговують на те,що вони зараз мають і доки такими далі будуть, то й далі те саме матимуть,а ні... впевнена на 100%, що ще гірше буде...
Вже писали,що тут я-це пан Гузь, соррі, але це не він, це проста мешканка м. Луцьк пише...)))Йому не до вас, давайте не судити його, діло не в тому зараз, всі не без гріха,всі, без винятку, такщо краще об"єднаймося навколо болючої теми, а не будемо тут демогогію розводити!!!
Людям,які приймали учать у акції-низький уклін та подяка, дякую,що ви є, ми з вами хоч там і не були присутні!ПОВТОРЮЮСЯ-СЛАВА УКРАЇНІ і не будьте українці запроданцями,поважайте ближнього свого та себе в першу чергу, бо дуже низько та ницо більшість наших людей впала..., коже народ заслуговує на ту владу,яку він має, отож, бо самі винні!!!
Відповісти
Обливати своїх земляків брудом це низько 100% А от те що лідери цієї опозиції нічого не варті теж 100%; Громадяни самі висунуть лідерів, які скинуть цю владу, але ніякі не ці Гузі і Григоренки які кимось десь призначені.
Відповісти
Я заходив до знайомого в прокуратуру коли був цей мітінг.Усі прокурорські пили спокійно чайок і кепкували з шановного зібрання.Так що на слідуючу акцію шановні пани Пиза і Вітів візьміть справжніх клоунів.Може тоді прокурорські зі сміху лусьнуть:)
Відповісти
А хай сміються, їм не довго самим ще залишилося))), якщо вже Казявкі Тойоту палять, от сьогодні 2 спалили), то їм думаю теж не легко буде, бо і їхня черга настане, надоїло оце їхнє хабарництво,хай сміються, сміється той хто сміється останній і я не думаю, що чай вони все життя питимуть,в них ше діти є..., на все всім свій час, всі під одним Богом ходимо, всі одинаково грішні,але хтось менше,а хтось більше і діло не в Ґузі, а в українцях,які не здалися і не збираються здаватися, смійтеся хоч все життя, це ваше право,а ми з вас сміємося,що ви за 1 золоте кільце матір рідну продасте та дитину!!!Це люди?Це нелюди,а прокуратура-це місцевий шабаш ледарів та нелюдів, бо нічого ще не зробили, тільки штани протирають та людей знищують!
Відповісти
І я був в прокуратурі в той час - каву пив. І теж з вікон дивився. Але ніхто не сміявся! Звичайна поведінка.
Як на мене - мітинг не ПРОТИ працівників прокуратури, а проти ВЛАДИ і СИСТЕМИ! В цьому немає нічого поганого - кожен виражає свою думку.
Відповісти
Гузь под ником Лучанка. Это его сущность!)))
Відповісти
Гузь-істерична баба. Факт!
Відповісти
Розчарую комсомол тебе чи Вас)))
Я дійсно лучанка:), а ти мабуть гусь, та не мабуть гуси і ті крщі за комуняк,хоча б корисні)
Відповісти
А от з Гузя-політика користі-хіба шо гній на вишківські городи...
Відповісти
Молодці!
Відповісти
Опозиція - МОЛОДЦІ!
Відповісти
Останні новини
Опозиція ганьбила прокуратуру Волині через Тимошенко. ФОТО
22 січень, 2013, 16:52