Київстар знизить тарифи на sms та mms вже в лютому

Київстар знизить тарифи на sms та mms вже в лютому
Протягом 1-12 лютого мобільний оператор Київстар знизить ціни на ряд популярних основних послуг мобільного зв'язку для клієнтів більшості тарифних планів.

У більшості тарифних планів передплаченого зв'язку вартість SMS та MMS знизиться на 50%, і буде введена можливість безкоштовного переходу на більш прогресивні пакетні тарифи, повідомив Корреспондент.

Таке здешевлення відчують на собі більше 20 млн клієнтів Київстар та djuice, які користуються як архівними тарифними планами, так і новими пакетними тарифами компанії. Зниження цін на зазначені послуги буде відбуватися щодня, починаючи з другого відправленого SMS та MMS. При цьому кількість SMS та MMS за зниженою ціною не обмежується.

У ряді масових пакетних тарифів буде доданий нетарифікований обсяг послуг.

Як зазначив директор з маркетингу Київстару Тарас Пархоменко, ці заходи "здійснено не тільки для збільшення доступності наших послуг для українців, а й через виконання вимог Антимонопольного комітету України щодо оптимізації тарифів і встановлення цін, орієнтованих на максимальне задоволення потреб споживачів".

Як відомо, раніше Антимонопольний комітет України (АМКУ) досяг домовленості з мобільними операторами Київстар та МТС Україна щодо зниження тарифів на мобільний зв'язок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.