Експерт: Підвищення проїзду в Луцьку роблять «таємно»

Експерт: Підвищення проїзду в Луцьку роблять «таємно»
Швидше за все "УКРОП" хоче підвищення вартості проїзду в Луцьку, але розуміючи електоральні втрати, робить це таємно, - вважає експерт Центру розвитку урядування Сергій Григоренко.

"Коли ми говорили про підвищення вартості проїзду до чотирьох гривень, було широке обговорення – круглі столи, громадські слухання в Палаці культури. Громадськість могла ознайомитись з позицією перевізників і висловити свою позицію", - розповів Григоренко в інтерв'ю Волинь24, маючи на увазі час, коли він був на посаді заступника міського голови і проїзд подорожчав до 4 гривень.

"Зараз це відбувається "з-під поли". Ігор Поліщук (на фото - справа), коли був в.о. міського голови, казав, що підвищення вартості проїзду ні в якому разі не буде, а перший заступник міського голови Григорій Недопад (на фото - зліва) в своїх інтерв’ю каже, що мабуть тариф буде підвищуватись.

Швидше за все "УКРОП" хоче підвищення, але розуміючи електоральні втрати, робить це таємно. Зокрема в перелік регуляторних актів, які міська рада розглядатиме цього року, вони заклали розгляд процедури підвищення вартості проїзду", - переконаний Сергій Григоренко.

Він пригадав, що "УКРОП" критикував рішення про подорожчання до 4 гривень.

"Але як тільки ми це зробили, буквально за кілька тижнів влада змінилась, вони отримали більшість в міській раді, у виконкомі і могли легко скасувати це рішення. Проте вони цього не зробили. Більше того: Григорій Недопад став натякати, що проїзд можуть підняти. Виходить, що або Поліщук брехав, або Недопад", - мовив Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Реформи від плахотної мишковець гунчика - їх і Ко ставленик ХАМ-шеф ЛВПУсобі дозволяє в присутності учнів зверхність та безтактовність з підлеглими, грубі й неадекватні висловлювання на адресу жінки ( яка перемогла в суді , закинутий козачок - мерзотник не дружить з Законом ) . Зі слів психолога в неадекватного Вовочки Вовочковича романюка це скоріше пов'язане із особливостями становлення його, як особистості і намаганням підвищити власну самооцінку за рахунок знецінення інших. Скоріше за все припадочний перебуваючи на лікарняному вдячний пацієнт ображав ... головного лікаря ... потім з*явився на роботі зїрвався і з неоправданою агресією * гетьман однопалатник Наполеона - батова *,- шаблю на голо й давай перед дітьми розмахувати перед їхнею вихователькою. Урок від директора - героя - гірний МУЖЧИНА ! ? ... ізолювати від суспільства особу , десь бик невпевнений у своїх фізичних чи розумових силах, або, як наслідок, якихось ще не вдіагностованих станів хвороби , підліткових образ (зайва вага... в підлітковому віці, несприйняття однокласниками і однозначно зневага нормальними жінками), що призводить до спроби самоствердження за рахунок інших. ! ! ! НУ І В ЛВПУ ДИРЕКТОРІАДА ПІДІБРАЛАСЬ , ховай в ножни чи в чохол жіночого роду . Не в п... ви брати дурного не в Красную Армію ! «Такий тип особистості, – наголосьте ! заторможеним ! зверніть увагу панянкам Лілі Гриневич , Свєті Мишковець , Люді Плахотній ((( Увага ! Увага ! Увага ! ))) , – намагається такий ТИП відкидати будь-яку критику, навіть раціональну, не реагувати на неї і видавати бажане за дійсне, часто говорити неправду, хоча сам у неї і вірить, знаючи, що у результаті навіть з'ясування істини йому нічого за це не буде. Такі компенсаторні особливості лише засвідчують певні страхи і тривоги, хоча людина, очевидно, самозадоволена і у деяких цитатах простежується яскравий нарцисизм. Дуже часто за знеціненням інших осіб, у яких відчувається конкуренція - недавній зініційований іксами і ігреками, руками , що ростуть не з того місця , з воловими мозгами потрібному управлінню хорошому як людина , непридатному , не відповідному займаному місцю роботязі приклад В.Овсяннікова(кл. керівника , психолога , заст. директора , екс. директора , методиста...) *прибрав* бо по стажу на педагогічній ниві - не годиться й у підметки , ховається власна нікчемність, особливо фізична», – підсумувуємо перед конкурсом на посаду директора ЛВПУ .
Відповісти
Ну й тріпло той григоренко... Розрахунки тарифів так і не були опубліковані, а усі ті круглі столи і обговорення - це виключно заслуга громадськості.
Відповісти
Останні новини
Експерт: Підвищення проїзду в Луцьку роблять «таємно»
13 лютий, 2018, 12:31