У Луцьку сортуватимуть сміття

У Луцьку сортуватимуть сміття
У Луцьку провели тендер на закупівлю сміттєсортувальної станції, тож усіх жителів міста просять збирати сміття роздільно.

Про це йшлося 13 лютого під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад звернувся з проханням допомогти у поширенні серед населення інформації про сортування відходів. За його словами, сортування дозволить зменшити до мінімуму навантаження на полігон у Брищі, де вже проводять дегазацію.

«Прошу серйозно віднестись до цієї кампанії, адже місто має бути чистим», – сказав він.

За кілька місяців планують також розміщення установки, яка вироблятиме електроенергію. До впровадження системи роздільного збору сміття у Луцьку долучиться департамент житлово-комунальних послуг, а популяризацією кампанії займатиметься інформаційний відділ міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сміття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серйозно віднесуться тоді ,коли будуть штрафи за недотримання правил ,так як у Європі ,там ніхто і не подумає викидати сміття не посортувавши.Тільки гривнею можна заставити совка до порядку .
Відповісти
Куди викидати посортоване сміття, коли в дворі відсутні спеціальні контейнери? Шукати контейнери в найближчих дворах? Ні, дякую... Спочатку обладнайте, а то потім штрафуйте на здоров'я
Відповісти