Благодійний фонд Олександра Лазорка призупинив роботу *

Благодійний фонд Олександра Лазорка призупинив роботу *
Благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє» призупинив виконання проектів та надання благодійної допомоги.

Про це йдеться в офіційному повідомленні фонду, поширеному у четвер, 24 січня.

Фонд призупинив виконання проектів та надання благодійної допомоги з 21 січня 2013 року.

Таке рішення керівництво прийняло через те, що голова наглядової ради фонду Олександр Лазорко зареєструвався кандидатом у депутати на виборах в одномандатному мажоритарному окрузі №37 до Волинської обласної ради.

Відтак, фонд призупинив роботу, аби благодійна діяльність фонду не була розцінена як підкуп виборців, йдеться у повідомленні.

У фонді обіцяють відновити повноцінну роботу після оголошення результатів виборів, орієнтовно – після 20 лютого 2013 року.

При цьому прийом заяв та прохань фонд проводитиме й далі в звичайному режимі. Їх розгляд та реалізація відбуватиметься після 20 лютого 2013 року, кажуть у фонді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер "ВОЛИНЬ НЕ МАТИМЕ МАЙБУТНЬОГО".
Відповісти
после палыць-курчакив -ивахивых люди должны уже прекрасно разбираться,для чего эти фонды.желаю этому кандидату успешного фанерного полёта над Луцком:o)
Відповісти
Лазорко, не забудь и нас в царствии своем!
Відповісти
Краще син колишнього Комуніста,а ніж син стукачаКГБ!!!
Відповісти
Для чого ці ОЛІГАРХИ лізуть в обласну раду, це мабуть репетиція а потім і у верховну раду, маючи такий велики бізнес можна купляти людей як баранів як худобу, як телят дурних, жди добра від таких .....
Відповісти
Фонд Лазорка створений для відмивання накрадених спочатку батьком Іваном Михайловичем з партійної каси, а потім сином з державної казни грошей
Відповісти
Правда, тільки гроші збирають у фонд з простих роботяг, яким замість підвищення заробітної плати в Укртранснафті оптимізують зарплати і штати, звільняючи з роботи , а набирають шнурків які нічогоне розуміють крім силового вибивання і підтримки на виборах
Відповісти