На ремонт доріг в Луцьку цьогоріч заклали 18 мільйонів

На ремонт доріг в Луцьку цьогоріч заклали 18 мільйонів
У 2013 році на ремонт доріг у Луцьку планують витрати майже 20 мільйонів гривень.

Про це стало відомо 23 січня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, пише Під прицілом.

Начальник Департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький представив на розгляд членів комісії проект рішення нової «Програми благоустрою міста Луцька на 2013 – 2015 роки».

За словами Кубіцького, без такої програми не вдасться відремонтувати дороги, утримувати в належному стані парки, кладовища, санітарний стан міста.

Кубіцький повідомив, що загальний бюджет програми на три роки – 129 мільйонів 327 тисяч гривень. У 2013 році на її реалізацію передбачено 31 мільйон 472 тисячі гривень, з яких близько 18 мільйонів планують використати на ремонт доріг. Близько 13 мільйонів хочуть вкласти у капітальний ремонт доріг, орієнтовно 3 мільйони - на поточний (ямковий) ремонт, 1,5 мільйони - на ремонт мостів, світлофорів, інженерних мереж, а ще 400 тисяч гривень - на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Кубіцький зазначив, що хоча гроші закладені у міському бюджеті, однак ЖКГ буде брати участь у загальнодержавних програмах, за умови співфінансування з державного бюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По тексту :"загальний бюджет програми – 29 мільйонів гривень. У 2013 році на її реалізацію передбачено близько 30 мільйонів гривень"
Автор хоть понял что написал?
Відповісти
Уточнюю: дороги робитимуть як тільки трішки розтане сніг весною, в березні-квітні і в жовтні-литопаді 2013.), коли дощі литимуть..., відмиють зате с-ки грошей...,що нам з вами і не снилося, офшори ще ніхто не відміняв!!! :)...
Треба казати 100% с-ки витратять на ремонт доріг, а с-ки собі в кишені покладуть...,отак буде справедливо)
Відповісти
То де ти є? Дома тебе не знайшли. Терміново прийми ліки.
Відповісти
і тебе теж знайдуть і вілукують
Відповісти
Зроблять зроблять хібащо не встигнуть.Зійде той асвальт з першим снігом як обично..
Відповісти
Кубіцький, а де поділися гроші на посипання вулиць? Чи на тих дорогах, по яких ти проїзджаєш, все окей? Як і з тарифами на утримання прибудинкових територій. Навіть половина зазначених в договорах робіт жеками не виконується, а тепер ще й тарифи знову підвищують. Така от комсомольсько-партійна влада.
Відповісти
а 100 тис. уже украли!!
Відповісти
Останні новини
На ремонт доріг в Луцьку цьогоріч заклали 18 мільйонів
24 січень, 2013, 10:45