Шварценеггер вп'яте стане Термінатором

Шварценеггер вп'яте стане Термінатором
Арнольд Шварценеггер зніметься у фільмі «Термінатор 5».

З посиланням на кіноблог Bleeding Cool повідомляє ФАКТИ.ICTV.

Питання про участь у відродженому проекті поставив акторові автор блогу Патрік Дейн на прес-сніданку в Лондоні, влаштованому на честь британської прем'єри «Повернення героя», останньої на сьогодні кінороботи Арнольда.

Кіноблог не наводить точної цитати, проте за словами Дейна, виконавець головної ролі попередніх частин «Термінатора» сказав, що зйомки у продовженні франшизи про кіборга-вбивцю стоять у його планах поряд з участю у фільмі «Близнюки: трійнята» і новому «Конані-варварі». Актор також висловив упевненість, що сценарій бойовика буде написаний вже в найближчий рік.

Поки не повідомляється, в якій саме ролі виступить 65-річний актор, колишній губернатор Каліфорнії.

Сценаристами фільму, який продюсує брат і сестра Девід і Меган Еллісони, стануть Лаета Калогрідіс і Патрік Люссьє. Раніше планувалося, що зйомки очолить Джастін Лін («Форсаж 5»), однак згодом він відмовився, пославшись на зайнятість. Місце режисера досі не зайняте. Не повідомляють поки і дату виходу майбутнього фільму.

Раніше Арнольд Шварценеггер спростовував чутки про свою участь у проекті. Актор неодноразово говорив в інтерв'ю, що представники Еллісонів не зверталися до нього, а про саму ідею продовження «Термінатора» відгукувався з іронією: «Яка там наступна частина? 16?», - говорив Шварценеггер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кіно, цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото на тобі знов він термінаторм. Краще б сніг в Луцьку розчищав. Скільки тут живемо, ніколи його на бачили з лопатою. Нашо нам той термінатор. Накрадуть накрадуть синкі їхні і вони. А нам простим людям як жити?
Відповісти
Закусывать нужно...:)))
Відповісти