Писати листи Луцькій міськраді закликають через інтернет

Писати листи Луцькій міськраді закликають через інтернет
Лучан закликають користуватися електронним способом подачі звернень до міської ради, бо з З7 347 звернень громадян за 2012 рік лише 303 надіслали через інтернет.

Користуватися мережею лучанам порадив міський голова Микола Романюк 23 січня під час засідання виконавчого комітету.

Він зазначив, що в 2013 році необхідно вдосконалити систему роботи зі зверненнями саме через інтернет. Точніше створити систему, аби лучани бачили у якому саме відділі чи управлінні перебуває їхнє звернення, запит чи скарга.

Зі слів начальниці відділу звернень Лариси Карп’як, з усіх звернень лише 0,5% - це саме скарги. Серед причин, чому люди дзвонять на «гарячу лінію», фіксували навіть бажання дати пораду щодо облаштування Театрального майдану або очищення річки Сапалаївки.

«Викликає занепокоєння кількість звернень громадян, що стосуються соціального захисту населення. Таких 1075. Це показник того, що люди прагнуть соціального захисту. Якщо раніше до нас з цими питаннями зверталися пенсіонери чи малозабезпечені верстви населення, то зараз телефонують люди працездатного віку. Людям необхідні гроші на лікування та навіть на оплату комунальних платежів», - зазначила Карп’як.

Окрім цього, протягом 2012 року надійшло 344 запити на публічну інформацію. Вони переважно стосувалися земельної, бюджетної та архітектурно-будівельної сфер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Писав я звернення через сайт міськради. Відповіді не отрмав. Яка реакція на звернення - не відомо. Який сенс тоді це робити?
А якщо папірець занесеш у відділ звернень, тоді письмову відповідь дати змушені. Адже так каже закон.
Спочатку врегулюйте порядок розгляду електроних звернень, а тоді вже закликайте користуватися електронною поштою!
Відповісти
А я от недавно писав звернення на сайт облдержадміністрації, і на превелике здивування через тиждень на Е-маіl отримав відповідь! Ще б тут так зробили.
Відповісти
Користуватися мережею лучанам порадив міський голова Микола Романюк 23 січня під час засідання виконавчого комітету.
КРАЩЕ Б РОМАНЮК ПЕРЕЙМАВСЯ СТАНОМ ДОРІГ, ТРОТУАРІВ, ЗАРПЛАТ, ПЕНСІЙ ТА БЕЗРОБІТТЯМ У М. ЛУЦЬК, а не вибачте "страдав фігньою" і створював вигляд сумлінного мера міста, мабуть його пора на номінацію:"Найгірший мер 2012р. в Україні"!!! там він 100% переможе, бо такого ""бзєпрєдєлу" в нашій країні та безпосередньог у нашому місті не було ніколи,як кажуть старші люди,які тут все життя прожили,щоб не було,а дороги завжди були рочищені, люди були працевлаштовані!!! А тут будують, крадуть, обдирають, зневажають і можна ще далі продовжувати, нічого такого н езнаю,щоб наш мерз зробив дійсно достойного за його термін перебування на даній посаді!!! Мабуть і ніхто не знає...,крім працівників міськ ради))),та відділу: "роботи з громадськістю":),отам все в Луцьку тіп-топ, а лучани...,що вони хочуть,чим вони ще не задоволені? "Безсовісні"" люди, страшні"...
Відповісти
Всі твої заяви ми зберемо до історії хвороби, тож пиши на папері.
Відповісти
Останні новини
Писати листи Луцькій міськраді закликають через інтернет
24 січень, 2013, 09:11