Кандидати на довиборах до Волиньради: повний список

Кандидати на довиборах до Волиньради: повний список
Волинська територіальна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів в депутати Волинської обласної ради – за два крісла у Волиньраді боротимуться 22 кандидати: 8 у Луцьку і 14 – у Турійському районі.

Нагадаємо, після обрання депутатів обласної ради Анатолія Вітіва та Сергія Мартиняка народними депутатами їхні місця в облраді стали вакантними. Оскільки депутати виграли вибори до облради в одномандатних округах № 29 (Турійський район) та № 37 (Луцьк), то згідно з законом у цих округах пройдуть проміжні вибори. День виборів призначили на 17 лютого.

Після засідання тервиборчкому 24 січня остаточно сформувався список претендентів на депутатські крісла у Волиньраді.

Отож, на місце депутата облради у 37 окрузі (Луцьк) претендують:

Святослав Боруцький (ВО «Свобода»),
Дмитро Глазунов ( «Зелена планета»),
Геннадій Кожевніков (Українська платформа «Собор»),
Валентин Козловський («Справедливість»),
Віталій Криворучко («Україна вперед!»),
Олександр Лазорко (УДАР),
Віктор Пащук (Комуністична партія України),
В’ячеслав Теліцин (Патріотична партія України),

Кандидати у депутати Волинської обласної ради в 29 окрузі (Турійський район):

Анатолій Бубенщиков (партія Українська платформа «Собор»),
Петро Гігера (Аграрна партія України),
Руслана Данилюк («Солідарність жінок України»),
Павло Демянчук (Селянська партія України),
Петро Мазурак(партія «Молода Україна»),
Анатолій Маткобожик (Комуністична партія України),
Роман Микитюк (Партія регіонів),
Валерій Міщук(«Фронт Змін»).
Юлія Назарчук (Народна партія України),
Володимир Остапук (Народна демократична партія),
Ірина Січковська (ВО «Жінки за майбутнє»),
Володимир Ткач (Союз Чорнобиль України),
Юрій Троць (Партія промисловців і підприємців),
Петро Столярчук (Єдина Україна).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Луцьку стануть депутатами Боруцький або Лазорко (60Х40), в Турійську - Роман Микитюк (200% гарантії, сдєлано в СССР!!!!!!!).
Відповісти
А що тут дивного?
Люди "Свободу" у м. Луцьк підтримують, що тут дивного,за кого голосувати за кАмуняк чи регіАнАлів?
А на рах. Лазорко-це не дай Бог, то краще вженабагато був би на цій посаді: Геннадій Кожевніков (Українська платформа «Собор»!!!
Відповісти
Всіх ригианалів геть!!!Вали в свій данбас.Нема чого тобі тут робити.А в Луцьку люди голосують за Палицю!!!Якщо в тебе нема мізків то не пиши тут ото!!!
Відповісти
ти палицелюбна лучанка, твій кумир розвів лучан як лохів, а ти продовжуєш писати тут всяку локшину.
Відповісти
Дорогуша типу-лучанка, твій Падлиця і є самий голубий-голубісєнький риг! Тільки мозги полоскає таким понаєхавшим мартинюковським полішукам, і всякій тугодумній отарі. В Раді дружненько голосує за всі ригодолбні проекти, а зараз віддав карточку, і слиняв за границю і в сра_ц_і мав Україну разом з Луцьком взяту!
Відповісти
Ви що не розумієте,що тут це спеціально робиться аби підставити?:) Це не я якраз таки писала-я ЗА ПАЛИЦЮ НЕ ГОЛОСУВАЛА І НІКОЛИ НЕ ГОЛОСУВАТИМУ, а тут людям,які це роблять лікуватидавно 100% пора,бо їх правда заїла,то вони тут оцей уирк дешевий розпочали-побачимо на с-ки часу вистачить цієї дешевищни-і це вони нам писали - н езаздрість,жовч, хто кому зазадрив???))) От зараз ти себе явно "з кращої" сторони показало,бо дякувати Богу в мене розум є,н авідміну від тебе...Займися краще корисноб справою,а не граєшся в садочок,підлітку!
Відповісти
Ага з собутильніком на пару ))) Боруцькому нічого не світить
Відповісти
А я є в списку значить я пройду, бе-бе-бе )))
Відповісти
Багато нових імен, глянемо, може хтось в компанію всуне лімон тоді результат може помінятись. За свободу сумніваюсь, хоча ...
Відповісти
хто такий Теліцин? і з якого часу він патріот?
Відповісти
Це син одного з ментовсиких чинів, партнер по бінесу та співзасновник фірми разом із "тушкою" у міськраді колічкою яручиком.
Про те, як яручик пройшов за підтримки Свободи, а потім тихенько вийшов і не висовується, щоб не нагадувати лишні раз виборцю про це - публікацій достатньо.
Теліцин - таке саме.
Відповісти
Той самий Колічка єдиний що в нас шось робить і я шось не помню свободу з ним...
Відповісти
Висунутий кандидатом в депутати від ВО "Свобода".З початку роботи каденції  - член фракції ВО "Свобода".З 17 серпня 2011 року - член депутатської групи «Рідне місто»28 березня 2012 року на 22-ій сесії Луцької міськради головуючим було зачитане рішення фракції ВО "Свобода" про виключення депутата М.Яручика із фракції "за зраду ідей українського націоналізму, порушення партійної дисципліни, та за зраду виборців...".
Це до речі з офіційної біографії на сайті "твій місцевий депутат".
Тому, шановний ДПЗ, мозги він вам пудрить добре, якщо ви навіть про це не в курсі.
Пє.сє. А що той миколка конкретно зробив для свого округу, тільки конкретно, без води та лірики?
Відповісти
Нам майданчик поставив і піску привіз дітям і ше шось там з активістами бігав з телебаченням, ну і кусок дороги, але другий кусок ще так і не зробив хоча ми і просили ((((
Відповісти
машина піску 500 грн, ми батьками в свому дворі скинулись по 20 грн не збідніли, дорогу зробили планово за кошти міського бюджету, кошти закінчились і ремонт зупинився, по місту багато де робили і навіть по дворах, ви знайомтесь частіше з бюджетом міста і побачите, що багато хто просто видає за своє і примазується.
Відповісти
Та ні, не згідная я. Ми його бачимо і лампочки нам і на сусідні будинки і часто приїжає, а інших ми вобше не бачили. Я за нього з якої він би там свободи не був!!!
Відповісти
Біографіі пліз і фото
Відповісти
Не радует список кандидатов))) и воще одного только кого знаю ето блин Боруцкий все кто такие остальние ????
Відповісти
особливо радує посміховисько - "Україна - вперед!" чи ще не обі....лися на виборах у ВР? на що сподіваються?
Відповісти
Пащук наш кандидат! Пусть даже не пройдём но Лозорко и алкаша Боруцкому ЖОПА! Листовками про их жизнь и продажность засыпем весь Луцк!
Відповісти
Лучанці! ЛУЦЬК вже "натішився" Палицею.В Радах усіх рівнів монолітом є тільки свободівці.Ні "тушок",ні зради,завжди найвища присутність на сесіях,завжди активна позиція при обговоренні питань,які будуть на користь громаді. Так,що лучанам не особливо то й вибирати треба.
Відповісти
адін канановіч - камсамол,второй канановіч - комуніст.
Отже для вас канановічі процитую віршика,нехай люди подумають за кого голосувати.Цей віршик із книжки покійного Полікарпа Шафети "Обком очима редактора."

Мужик - хлоп,мужик хлоп,
А ми - комуністи!
Мужик буде працювати,
А ми будем їсти!
Відповісти
Оберемо кращого! Сина колишнього комуняки,чи сина стукача КГБ?
Відповісти
Хлопці,можете мені повірити,що як і з Палицею буде те саме з Лазорко:)Усіх купить і чхати на всіх буде хотіти.Бо українці,це продажність,продажність і ще раз продажність.40 тисяч таких продажних живе лише у Луцьку.Це показали вибори до Верховної ради на яких ОТІ тушки проголосували за Палицю.Це ж яким треба було бути дебілом щоб проголосувати за здодія,що прогуляв(і це вони знали) 70% всіх сесійних засідань Верховної ради:)І при цьому йому було не соромно отримувати зарплату у 17000 гривень...
Відповісти
Правильно,в Лазорка в штаб вже прибігли ті що клянчили гроші на виборах до ВР у Палиці.Стільки продажних людей в нашому місті-це жах.До чого ми докотились.Я б на кожній квартирі,де голосували за Палицю поставила табличку: "Продам душу за 200 гривень та мішок крупи":)
Відповісти
Аліса,краще було б повісити табличку: "Поцілую в д..у жида за 200 гривень":)))Їх і українцями назвати не можна.Одне слово-БИДЛО!!!
Відповісти
Свободу АНДЖЕЛЕ ДЕВИС!!! Свободу Патрису Лумумбе!!!
Відповісти
Хах птріотична партія україни - половинка Партії регіонів
Відповісти
і знову повно підставних партій!
Відповісти
а Кожевников-борец за справедливость!
Відповісти
Думаю боротьба буде між Боруцьким (найгірший з ймовірних від опозиції кандидат але може виїхати завдяки бренду Свободи), Лазорко (має бренд слабший - УДАР але достатній фінансовий ресурс) та Кожевніков (ніби опозиційний але кандидат від Клімчука). Кожевніков - кандидат від Клімчука, а кандидат від Королевської це його технічний кандидат. Так як Теліцин технічний в Боруцького (партія патріотичних сил належить людям Чернецького).
Виграв би Лазорко, якби на нього працював адмінресурс, а так Палиця з Клімчуком побили горщики. Тому мій прогноз, якщо не попрацює влада з комісіями: 1 Лазорко (21%); 2 Боруцький (19%); 3 Кожевніков (11%), 4 "Зіпсовані бюлетені" (9%).
Відповісти
Будьте більш уважним тоді пишіть коментар!!! "партія патріотичних сил належить людям Чернецького" - а хто йде від цієї політсили??? Там чітко видно що такої партії нема як і кандидата який би балотувався від цієї сили. Ви нас насмішили трішки але дякуєм за піднятий настрій. Кандидатам успіху як технічним які знімуться так і справжнім які достойно боротимуться до завершення виборів!
Відповісти