Більше грошей і порядку: посадовець прокоментував здорожчання реклами в Луцьку

Більше грошей і порядку: посадовець прокоментував здорожчання реклами в Луцьку
Директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський вважає, що підвищення ціни зможе спровокувати зменшення кількості зовнішньої реклами у Луцьку та її впорядкування.

Про це він повідомив у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

Наразі робити прогнози, як поведе себе рекламний ринок, складно.

«Будемо бачити, як складатиметься ситуація. Звичайно, бюджет міста треба наповнювати. Єдине, плюсом також може бути зменшення кількості зовнішньої реклами на наших вулицях», - зауважив посадовець. Адже лучани неодноразово зверталися із проханнями впорядкувати рекламу, створювали петиції стосовно зменшення кількості зовнішньої реклами у місті.

«Ну, будемо сподіватися, що це стане одним з важелів стосовно зменшення реклами і одночасно збільшення наповнення місцевого бюджету», - додав Ковальський. Стосовно 10 млн грн, які може отримати бюджет міста, Ковальський пояснив, що розрахунки проводили з урахуванням наявних площ та існуючої ситуації. Однак сказати детальніше стосовно можливого прибутку важко.


ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ЗДОРОЖЧАННЯ РЕКЛАМИ


«Будемо дивитися, як відреагує рекламний ринок. Від цього і буде залежати наповнення», - каже посадовець. Водночас Ковальський зауважив, що до нього зверталися представники рекламного бізнесу за коментарями та роз’ясненнями.

«Вони надзвичайно обурені», -сказав посадовець. Однак, на його думку, ситуація складається та, що кількість і ціна на зовнішню рекламу має бути адекватною. Тому очільник КП сподівається, що рішення матиме позитивні наслідки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки в у нас можуть обрати такий "правильний метод" - упорядкування реклами! І сміх, і сльози!!А ще більше - обурення!!!!!!!!!!!! А хто ж дозвола давав на ті рекламні носії?? Не ви?? і для упорядкування реклами хіба не можна просто при закінченні дозволу його не продовжувати?... ПОЗОР безграмотній владі!
Відповісти
Не треба вішати локшину. Все дуже зрозуміло, насуваються вибори мера і президента, потрібна рекламна платформа, тому палиця сказав підняти ціну, раби проголосували, потім рекламщики не зможуть то тягнути, як наслідок два варіанти - або продадуть за безцінь збитковий рекламний бізнес палиці, або демонтують нерентабельні конструкції, а на їх місці з"являться борди палиці. Схема проста і надійна.
Все решта - звичайне замилювання очей.
Місто гниє...
Відповісти
Останні новини
Більше грошей і порядку: посадовець прокоментував здорожчання реклами в Луцьку
23 лютий, 2018, 13:29