«Волинь» програла одному з лідерів чемпіонату Азербайджану

«Волинь» програла одному з лідерів чемпіонату Азербайджану
В останній день першого тренувального збору у Белеку, 25 січня, луцька «Волинь» програла спаринг із азербайджанським клубом «Габала».

Останній також у Туреччині готується до відновлення свого чемпіонату (ідуть на п’ятому місці), повідомили у прес-службі ФК Волинь.

У хорошу футбольну погоду лучани приймали візаві на стадіоні готелю «Глорія». У старті Анатолій Демяненко знову поекспериментував (втім, це вітається у форматі контрольного матчу). Пару центрбеків склали Ілієв з Масло, а на вістрі атаки розташувався Овонікоко, «під» ним – Савич. Ізворану з Бікфалві, який окликав після ушкодження, закрили «опорну» зону.

Матч розпочався неочікувано: турецький рефері на лінії проспав метровий офсайд у форварда «Габали» і той, вийшовши сам на сам із Літовченком, шансів нашому кіперу не залишив - 0:1. «Волинь» довго не могла створити стовідсоткові моменти, хоч і контролювала і м’яча і територію у першому таймі. На 25-й хвилині Лопес приклався із штрафного з 25-ти метрів. Після його фірмового удару м’яч влучив у зовнішній бік сітки.

Згодом настала ударна десятихвилинка «Волині», яка створила три небезпечних моменти біля воріт «Габали». Спочатку Бікфалві розібрався з двома візаві і кинув Овонікоко у прорив, але той пробив також у зовнішній бік сітки. В наступній атаці Бікфалві асистував вже Савичу, який пробиваючи в дотик, влучив у кіпера. Згодом Пилипчук класно подав на Абайомі в центр штрафного майданчика, того завалили, але арбітр не вказав на "крапку".

Утім на останній хвилині першого тайму «Волинь» забила гол «в роздягалку». Він вийшов суто українським. Сімінін правим флангом пройшов захист «Габали», навісив у карний, де Пилипчук з лету, «неробочою» правою ударив без шансів для воротаря – 1:1.

На старті другого тайму Суботич вийшов замість Овонікоко, а Скоба – замість Ізворану, у воротах грав Неділько. «Волинь» не перестала контролювати м’яча, а суперник почав багато фолити, особливо в центрі поля, зриваючи атаки. Тим не менше «Габала» забила вдруге. Це сталося на 65-й хвилині після навісу з правого флангу. М’яч відскочив до нападника азербайджанців, який розстріляв ворота Неділька – 1:2.

«Волинь» кинулася відіграватися, а «Габала» закрилася на своїй половині поля, застосовуючи тактику «дрібного фолу». Бікфалві подавав штрафний з лівого флангу, Суботич пробивав головою – біля штанги. Лучани таки забили гол, але арбітр його відмінив. Бікфалві пробив з 20-ти метрів, воротар відбив перед собою, першим на добиванні був Савич. Душан забив, але рефері взяття воріт чомусь не зафіксував. На останній хвилині матчу Суботич зрізав м’яча у ворота після подачі кутового, але зовсім трішки не влучив у дальній кут.

Склад «Волині»: Літовченко (Неділько, 46) - Сімінін, Ілієв, Масло, Занєв – Ізворану (Скоба, 46), Бікфалві – Лопес (Щедрий, 60), Пилипчук, Савич – Овонікоко (Суботич, 46).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» програла одному з лідерів чемпіонату Азербайджану
27 січень, 2013, 11:22