Молодіжка «Волині» перемогла «Говерлу»

Молодіжка «Волині» перемогла «Говерлу»
Молодіжний луцької «Волині» закінчив плідний і важливий перший тренувальний збір на Закарпатті двома контрольними матчами на штучному полі бази «Камелот».

У першому з них лучани зустрілися із ФК «Середнє», повідомила прес-служба ФК Волинь.

Склад «Волині» у цьому матчі був наступним: Бондаренко – Мельничук, Никитюк, Малецький, Павлик – Хоменко, Стрижеус, Коблюк, Фурман, Гребенюк – Максимюк.

Нехай не дивуються вболівальники «Волині» появі у складі дубля …його тренера, Романа Максимюка. Експеримент цей вимушений, адже нападник Мар’ян Бабій напередодні гри отримав травму.

У першому таймі волиняни «возили» суперника, мали чимало моментів, але пропустили на останній хвилині тайму після пасу врозріз та помилки центральних захисників. У другому таймі гра тривала більше в центрі поля, бо обидві команди перебувають ще не в кращих фізичних кондиціях. І хоч суперники обмінювалися гольовими нагодами, рахунок не змінився – 0:1 на користь закарпатської команди.

Другий спаринг команди Анатолія Пісковця був більш серйозніший, адже волинянам протистояв дубль ужгородської «Говерли».

На цей матч лучани вийшли у такому складі: Ширай – Карасюк, Циркуненко, Малик, Луценко (Мельничук, 75) – Коломієць – Жук, Кінаш – Подригуля, Булига – Шаповал.

«Молодіжка» «Волині» дуже впевнено і потужно провела цей матч, адже на тлі втоми після виснажливого збору можна було очікувати повільних швидкостей. Але гості фактично вдвічі швидше рухалися і приймали рішення, ніж ужгородці (причому «Говерла» відіграла із замінами). У першому таймі гольові нагоди мали Подригуля із Шаповалом, але усі справи було вирішено у другій половині гри.

Перший гол було забито на 65-й хвилині. Після подачі із кутового м’яча у дальньому куті штрафного майданчика отримав Подригуля. Сергій змістився в центр і пробив у дальній кут – 1:0. А на 86-й хвилині пройшла атака лівим флангом. Багатоходівка за участю Коломійця, Жука та Кінаша закінчилася пасом Подригулі і Сергій ударом у ближній кут робить дубль – 2:0.

Молодіжний склад «Волині» у доброму настрої повертається до Луцька. Старший тренер Анатолій Пісковець відзначив, що його команді вдалося повністю виконати навчальну програму, чому сприяли і старанність гравців, і гарні умови проведення збору.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
FEMEN підтримали геїв. ФОТО
29 січень, 2013, 10:08
Молодіжка «Волині» перемогла «Говерлу»
29 січень, 2013, 09:19