У Луцьку планують до серпня віддати борги «тролейбусникам»

У Луцьку планують до серпня віддати борги «тролейбусникам»
У мерії Луцька планують ліквідувати зарплатні борги перед працівникам Луцького підприємства електротранспорту до серпня.

Про це йшлося 24 січня під час засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, пише Волинський інформаційний портал.

Як повідомила заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська, виплата заробітної платні на ЛПЕ є постійною проблемою. Однією із причин регулярної заборгованості є досить високий відсоток пасажирів-пільговиків.

Голова комісії Едуард Стоєв поцікавився, чи є чіткі пропозиції щодо повного погашення заборгованості та чи виконуються вони. Так, однією з таких пропозицій, за словами Соколовської, є погодження вартості перевезень у тролейбусах.

«Разом із збільшенням тарифів збільшаться і розміри субвенцій», - доповіла Соколовська. Також вона згадала і про статутні внески та дотації від міського бюджету. Загалом погасити всю заборгованість планують до серпня цього року.

Такі дані потішили Стоєва, однак чиновник порадив краще вивчити всі маршрути.

«Мені все одно, скільки тролейбусів буде їздити, аби вся робота злагодженою була», - додав він. Також посадовець відзначив роботу директора ЛПЕ Івана Грицанчука.

На завершення Соколовська заявила: «Я як щира українка радію, що наше підприємство електротранспорту не найгірше в країні».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До серпня?!! Чого вартуватимуть ці гроші?
Відповісти
Скажыть будьласка чи маэ мыськарада скорочувати кондукторыв лпэ?????
Відповісти
Останні новини
FEMEN підтримали геїв. ФОТО
29 січень, 2013, 10:08
У Луцьку планують до серпня віддати борги «тролейбусникам»
29 січень, 2013, 09:38