У Києві свободівці побилися з регіоналами. ФОТО. ВІДЕО

У Києві свободівці побилися з регіоналами. ФОТО. ВІДЕО
Під час установчих зборів Громадської ради при КМДА відбулася бійка між "Свободою" і невідомими людьми від "Молодих регіонів".

Про це пише прес-секретар "Свободи" Олександр Аронець у Facebоok, повідомили у ТСН.

Зокрема, він повідомив, що "грандіозна бійка" відбулася з "активістами секти Аделаджі, а також Молодих регіонів".

За його словами, КМДА вирішила обрати "кишенькову" Громадську раду, тому регіонали і активісти Аделаджі "заблокували сцену, видали нові бюлетені своїм" для голосування.

"Наших людей, ні депутатів, ні активістів не пускають сюди в зал. Натомість міліція фактично нічого не робить, лише оточила наших нардепів, фактично заблокувавши нас в кутку зали", - написав Аронець. "З боку регіоналів була застосована якась хімічна речовина, весь зал в диму, знову відбулася бійка", - додав Аронець.

Як повідомили у прес-службі "Свободи", при цьому міліція проявляє повну бездіяльність та відмовляється підніматися на сьомий поверх Головпоштамту, де відбуваються спроби рейдерського захоплення громадської ради при КМДА. Водночас, як пише у Facebook Марія Лебедєва з посиланням фотокореспондента Сергія Тишковця, сутички відбулися між "Свободою" та "Беркутом".

Мовляв, свободівці намагалась прорватися на засідання Громадської ради через головний вхід, але у будівлю Головпоштамту, де проходить засідання, нікого не пускали. Такі дії пояснили тим, що будівля нібито замінована. "Свобода" прорвалась через боковий вхід. Бійка була весь час. Між "Свободою" і "Беркутом". "Беркут" відібрав у фотокора-дівчини камеру, виштовхав її з зали. Камеру віддавати відмовлялись. А друга дівчина-журналіст тричі намагалася потрапити до зали вже по головах "Беркута", - цитує Лебедєва Тишковця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пример заангажированной журналистики.
Відповісти
Вали "сволоту"!
Відповісти
Канановічі, переставайте дурню писати, краще збирайте продукти для друзяк-комуняк з Північної Кореї, а то вмирають люди з голоду. І то більший толк від таких дурнів буде...
Відповісти
Останні новини
У Києві свободівці побилися з регіоналами. ФОТО. ВІДЕО
29 січень, 2013, 16:42