Заборона куріння навчила українців їсти в барах «на халяву». ВІДЕО

Заборона куріння навчила українців їсти в барах «на халяву». ВІДЕО
Після початку дії закону про заборону паління з'явилися шахраї, які користуючись цим, "розводять" ресторани на великі гроші.

Як розповіла програмі "Гроші" на каналі 1+1 офіціантка одного із київських закладів, шахраї купують на секонд-хенді за безцінь верхній одяг та сумки, лишають їх у кафе, а самі під виглядом покурити, тікають, не заплативши, пише ТСН.

За її словами, такі шахраї роблять замовлення на великі суми, після чого страждають не тільки ошукані офіціанти, а й увесь заклад.

Журналісти "Грошей" вирішили провести схожий експеримент, після якого з'ясувалося, що й дійсно під прикриттям закону дуже легко надурити персонал кав'ярень.

Так, витративши близько 25 гривень на пальто та сумочку, можна замовити шикарну вечерю, поїсти і потім без проблем "вийти покурити", залишити щойно придбані дешеві речі і несплачений рахунок закладу.

Речі із "секонду" шахраї лишають висіти на спинці стільця, що виступає заспокійливим для адміністрації. Відтак ошукані офіціанти навіть не розуміють, що відбулося, бо речі клієнта продовжують спокійно висіти.

Після таких випадків адміністрації закладів всерйоз замислилися, як латати дірку у ресторанній безпеці і, ймовірно, вже скоро виловлювати шахраїв будуть спеціальні наглядачі за курцями.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, так і робимо,частенько.Дуже класно придумали.А шо на все грошей не вистачає,пенсія мала,ліків треба багато,а випити на халяву хочеться.
Відповісти
Дура ти. Весь мозок вже пропила?
Відповісти
До Європи нам далеко у нас інакше бачення.Вам 73роки комунізм-ленін товкли і перебудувати в капіталізм це не можливо.Треба щоб старе покоління вимерло-все повинно йти поступово.
Відповісти
Останні новини
Заборона куріння навчила українців їсти в барах «на халяву». ВІДЕО
29 січень, 2013, 18:00