Олександр Лазорко і партія УДАР допомогли розчищати Луцьк від снігу. ФОТО *

Олександр Лазорко і партія УДАР допомогли розчищати Луцьк від снігу. ФОТО *
Снігопад, що йшов днями, спричинив у Луцьку великі проблеми для міської комунальної служи і великі незручності для лучан. У вихідні, коли снігопади були найбільшими, від снігу розчищали тільки центральні вулиці міста.

У будні ж якщо проїжджою частиною можна було хоч якось пересуватися, то тротуари й маленькі вулиці для мешканців Луцька стали суцільною ковзанкою зі снігу та льоду.

У такій складній ситуації містянам прийшла несподівана допомога від кандидата у депутати обласної ради по виборчому округу №37 Олександра Лазорка та опозиційної партії «УДАР», яка висуває його кандидатуру на проміжних виборах до обласної ради.

Колеги знають Олександра Лазорка як людину, яка завжди виконує обіцянки, дотримується слова. Для Олександра Лазорка принциповим є питання чистоти вулиць рідного міста, де він виріс, здобув освіту, став батьком.

"Не розумію позиції міської влади, яка не забезпечує лучанам належних умов пересування вулицями Луцька у найбезпечніший для здоров’я період снігопадів та ожеледиці, коли відбувається найбільше травмування людей", - каже кандидат.

"Чому, коли ми приїжджаємо до Польщі, то за таких же погодних умов бачимо там вилизані дороги, почищені тротуари, вивезений сніг? Бо там думають про людей! І не дай Бог чогось не зроблять як треба – на другий день працювати не будуть! Але, на жаль, у нас інакше", – каже Олександр Лазорко.

"Тому ми з обласною організацією партії «УДАР» розчистили п’ять кварталів Луцька, вивезли звідти сніг і на цьому не зупинимося – будемо й надалі допомагати лучанам", - пообіцяв він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну-ну, хоч перед виборами активізуються такі "Олександри Лазорки", які заради піару згідні на все... треба було йому взяти лопату і попрацювати на благо громади, а не чіпляти прапор "Удару" на машину, яка вже скоро розвалиться і опозиціонувати себе великим господарем, який напевно і черевики сам собі не чистить... сміх та й годі... невже ще хтось на такі дії "псевдо-опозиціонера" купиться чи може купиться за певну суму, що виділить "благодійний фонд" кандидата...
Відповісти
Звичайно, що купиться. Лучанам "таких" лише подавай. Приклад Палиці показовий.
Відповісти
молодець ,я проголосую.З ким поведешся,від того наберешся.Нехотілаб я сидіти на сухарях з Боруцьким...
Відповісти
Невже на це хтось поведеться? А де Лазорко за кермом Зіла чи на навантажувачі?
Відповісти
в кабінеті у кріслі віддалено керує і зілом і трактором
Відповісти
:D :D :D :D
Сміх та гріх, хоча звичайно добра справа, но це все настільки смішно робиться - з прапорами, журналістами...
Відповісти
На фотографіях видно,що сніг прибирається,але виникає запитання де саме прибирається?Хотів пропіаритись,разом з УДАРом?Центр міста входить в 37-й виборчий округ,чому тут Лазорко не проявив свій "талант господарника?"Партія УДАР нагадує Партію регіонів.
Відповісти
Дивні ви коринні мешканці Луцька не прибирають сніг погано, а прибирають тоже погано. Ну і най піариться. Най всі так піаряться може і сніг почистять. Я взагалі пропоную кожних 3 місяці вибори робити хоть щось зроблять. Будь хто моженайняти фронтальний погружчик та самоскид і піартесь хоть цілий тиждень. Водії зароблять, сніг почистять дехто про себе дукую скаже. Що тут поганого зрозуміти я неможу
Відповісти
То на твою думку депутат має сніг прибирати перед виборами???
Якщо ти про таке думаєш,то знаєш вже нема про що навіть спілкуватися,адже депутат таким не має займатися-це має робитися АВТОМАТИЧНО, НА ЦЕ Є КОМУНАЛЬНІ СЛУЖБИ, А ЯКЩО ВЖЕ ЗІ СНІГУ РОБИТИ ПІАР, то чому,напркл., "з розмітання каляж після дощу восени" не робити піару??? Це те саме...
Снігу не має бути- і 1 машина на вул. Львівський-це не приклад для голосування, тим більше за такого кандидата у владу...
Ця людина має бути розумную, мудрою, врівноваженою, чемною, вихованою, яка знатиме усі тонкощі законів, юридично та економічно підкованою, а в нас хто: кум, брат, сват, зять, невістка, свекруха, донька, знайома-знайомий, подруга-друг і так далі і тому толку нема, тут треба реформи робити!!!

А на рах. перевиборів,то ти знаєш с-ки на це коштів йде?Тут на сніг нема грошей,а тобі треба вибори що 3 міс.? Н да...
Відповісти
Ти дурне створіння,як не маскуйся,твоя дурість прєєєєє!!!!!!!
Відповісти
Шо воно таке Партіям????Ти хворе,чи шо???Ти с головою дружишь?В тебе понос, реальний понос, розуму нема, а понос є!!!!!
Відповісти
От цікаво до кого це Ви так чемно звертаєтесь?
Відповісти
ЖЕКи, міська рада, автодор, "Бездельники" майже тиждень вул. Лесі Українки була катком якщо хтось незамітив і нікому до цьго справи небуло .... Це так інформація для роздуму.!
Відповісти
Лазорко москаль
Відповісти
і скільки він мікрорайонів прибрав? Бо я щось не помітив, що у місті стало чистіше.
Відповісти
Він поприбирав тільки те, що входить у його округ.
Ваш район не входить? Не повезло. Благодійність обійшла стороною...
Відповісти
Працював один старенький зіл та навантажувач:)Вивіз аж цілих 3 машини снігу.Це і було усе прибирання:)))А завезли сніг у сусідні мікрорайони:)
Відповісти
Трактор по вулиці проїхав - сніг з дороги розчистив - завалив снігом в'їзд та виїзд з двору, люди вранці, щоб виїхати, мусили лопатами назад сніг на дорогу викидувати. Ще до влади не прийшов, а вже людям і проблему і завдання вигадав
Відповісти
видно що для фото це все робилося)
Відповісти
ото показуха!))))))
ще й прапор вивісили))))
Відповісти
За гречку продадуть Україну !
Відповісти
якщо Лазорко впевнений в своий перемози чого вин боится своих опонентив. Хто такий Лазорко вин нихто!!!! За СВОБОДУ!!!!!
Відповісти
Краще п'яниця лучанин ніж гебрейський галичанин
Відповісти
Останні новини
Олександр Лазорко і партія УДАР допомогли розчищати Луцьк від снігу. ФОТО *
30 січень, 2013, 16:55