Минулоріч із Польщі вигнали 4,4 тисячі українців

Минулоріч із Польщі вигнали 4,4 тисячі українців
Працівники прикордонної служби Польщі минулого року за порушення правил перебування в країні зобов'язали залишити польську територію 4,4 тисячі громадян України, що на майже 100 осіб більше, ніж у 2011-му.

За даними Польської адміністрації у справах іноземців (UDSC), українці торік отримали майже 75% усіх виданих для громадян третіх країн таких зобов'язань, пише ТВі.

Серед лідерів також росіяни та білоруси, які водночас отримали лише близько 700 і майже 400 таких рішень відповідно. Загалом прикордонники зобов'язали залишити Польщу 5,9 тисячі іноземців порівняно з 6,3 тисячами попереднього року.

За останні п'ять років українці отримали найбільше зобов'язань виїхати з Польщі 2010-го – 4,7 тисячі.

За даними UDSC, торік з країни було в примусовому порядку депортовано близько тисячі іноземців, 25% з яких були громадянами України. Серед тих, кого прикордонна служба примусово довозила до кордону та передавала прикордонним службам держав-сусідів, найбільше було теж громадян Грузії, Росії, Пакистану та Бангладеш.

Польська прикордонна служба з моменту приєднання Польщі до Шенгенської зони з 2008 по 2012 рік зобов'язала залишити польську територію понад 30 тисяч іноземців, більше двох третин з яких були громадянами України. Ще 9,5 тисячі громадян третіх країн було депортовано, майже половина з них – українці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно. бидло сцить в підїздах, спить пяне на лавочках. Бидлота! Нехай в себе дома чистять курники і миють дупи старим бабкам!
Відповісти
А поляки не сцать в підїздах,не сплять пяне на лавочках???Не бреши, таке саме бидло шо і українці!!!
Відповісти
Полішук ти запізнився на останній автобус на МАНЕВИЧІ!!!А там роботи не початий край:то вечером надои, то корова опоросится, то куры понеслись… А тут вишня взошла! Свекла заколосилась!.. Пашешь, как трактор… А ежели дождь во время усушки, а?
Відповісти
вони хоть щось роблять і везуть долари в Україну, а так будуть сидіти вдома і чиститимуть лише свої домівки і своїх ближніх
Відповісти
тут нема кому що писати, бо розум відсутній-якщо почитати коммнети...
Відповісти
Бачив, як існують поляки в Франції, українці порівняно з ними, ще культурні...
Відповісти
Останні новини
Минулоріч із Польщі вигнали 4,4 тисячі українців
31 січень, 2013, 16:05