Вода в оселях лучан вже є, – «Луцькводоканал»

Вода в оселях лучан вже є, – «Луцькводоканал»
Пошкодження лінії електропередачі, через що вранці 31 січня зупинилася робота водозабору на «Луцькводоканалі», уже ліквідували.

За словами директора «Луцькводоканалу» Івана Корчука, проблем із насосами на КП «Луцькводоканал» не було, пишуть Волинські новини.

«Була поломка на лінії електропостачання, яка постачала електроенергію на водозабір. Саме через відсутність електроенергії виникли проблеми», - розповів він.

Пообіді лінію електропередачі, яка постачає світло на водозабір, що на вулиці Дубнівській, уже відремонтували. Пошкодження двох інших ліній ще ліквідовують.

«Водозабір вже запустили, у місті вже вода є, тільки ще треба час, щоб увійти у нормальний режим роботи», - зазначив Іван Корчук.

Мовляв, води поки що може не бути лише на «верхніх» поверхах висотних будинків.

«Нижні поверхи вже повинні бути з водою», - резюмував директор «Луцькводоканалу».

Щодо того, у кого були проблеми із пошкодженням ліній електропередач: у «Луцькводоканалу» чи у «Волиньобленерго», Іван Корчук зробив припущення, що «скоріше за все у них були проблеми, тому що півміста зранку було без світла».

Нагадаємо, через аварійне вимкнення електрики, близько 75% будинків у Луцьку зранку 31 січня лишилися без води, а саме центр міста, 40-й і 33-й мікрорайони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому люди говорять, що це тимчасова подача води, щоб люди набрали у відра, а завтра відключать аж до понеділка, бо дуже серйозне пошкодження ліній єлектропостачання? Спростуйте!!!
Відповісти
Уже звонят на домашние телефоны и предупреждают, чтобы запасались водой до понедельника!!!
Відповісти
Пане директоре,виникає цілком закономірне запитання:"А,що на такому стратегічному об"єкті увас немає автономної електростанції?
Відповісти
Тупе питання.
Відповісти
мені на мобільний звонив знайомий, який працює на ''водоканалі'', казав з завтрішнього ранку і до обіду вівторка відключать воду. Вже набрала у весь посуд води!
Відповісти
Останні новини
Вода в оселях лучан вже є, – «Луцькводоканал»
31 січень, 2013, 15:35