«Волинь» тренується двічі на день: попереду спаринг з «Крильямі Совєтов»

«Волинь» тренується двічі на день: попереду спаринг з «Крильямі Совєтов»
У турецькому Белеку футболісти «Волині» продовжують виконувати програму другого тренувального збору, який триватиме до 13 лютого.

«Хрестоносці» працюють в режим дворазових тренувань, повідомила прес-служба ФК Волинь.

Уранці на гравців щодня чекають силові вправи та фізпідготовка, по обіді – робота з м’ячем, ігрові вправи. У дні спарингів програма відповідно коригується.

На території готелю «Глорія Гольф» є всі умови для проведення збору – якісне футбольне поле, басейн та тренажерна зала. Погода також сприяє тренуванням – у Белеку сонячно, не дощить, а температура сягає 12-14 градусів тепла.

У неділю до «Волині» в Белеку приєднається захисник Ванче Шиков, який нині заліковував ушкодження вдома, у Македонії. Ванче розповів клубній прес-службі, що мікротравму він отримав наприкінці перших зборів, тренери вирішили не ризикувати його здоров`ям та надали десять днів на відновлення та фізіотерапевтичні процедури.

У понеділок на «Волинь» чекає перший спаринг - із російськими «Крильямі Совєтів». Тренувальний збір самарців підходить до завершення. У Туреччині команда Гаджи Гаджиєва зіграла 0:0 із хорватським «Славен Белупо», виграла з однаковим рахунком 2:0 у луганської «Зорі» 2:0 та хорватської «Рієки». До гри із лучанами 14-а команда російської УПЛ ще поміряється силами із польським «Заглембе» і бакинським «Інтером».

Контрольний матч між «Волинню» та «Крильцями» відбудеться 4 лютого о 17.00 на полі «Глорія Гольф».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» тренується двічі на день: попереду спаринг з «Крильямі Совєтов»
01 лютий, 2013, 12:10