Юніорська «Волинь» - чемпіон різдвяного турніру

Юніорська «Волинь» - чемпіон різдвяного турніру
Протягом 9-11 січня в Івано-Франківську відбувся дитячий футбольний турнір «Прикарпатське Різдво 2012», де грали дев’ятирічна та 11-річні футболісти з усієї України.

Як повідомляє прес-служба ФК «Волинь», у турнірі взяли участь і команди ДЮФШ «Волинь» під керівництвом тренерів Анатолія Чижа та Василя Войтовича.

Згідно з регламентом турніру на першому етапі команди у двох групах по п’ять учасників змагалися в одноколовому турнірі, після чого розігрували у стикових матчах рейтингові місця.

У старшій віковій категорії підопічні Анатолія Чижа на груповому етапі у перший день турніру поступилися харківському «Металісту» – 1:3 й зіграли внічию 3:3 з бурштинським «Енергетиком». Наступного дня наші юнаки спочатку поступилися львівським «Карпатам» – 0:1, після чого в останньому матчі розгромили місцеву команду «Юніор-2» з рахунком 7:0.

Посівши третє місце в групі, лучани у стиковому матчі за 5-6 місця зустрілися з однолітками з київського «Динамо» і вийшли переможцями у цьому двобої – 1:0.

Команда молодшої вікової категорії під керівництвом Василя Войтовича зіграла більш успішно. У груповому турнірі юні волиняни перемогли бурштинський «Енергетик» – 3:0, СДЮШОР (Калуш) – 5:0, київське ЦСКА – 2:1 і лише один поєдинок (з місцевим «Юніором-1») завершили внічию – 1:1.

Посівши перше місце, «Волинь» вийшла до фіналу турніру, де суперником стала команда київського «Арсеналу». Однак і цей матч пройшов за переваги луцької команди і завершився упевненою перемогою – 3:0. Крім того, нападник «Волині» Валентин Рубчинський став кращим бомбардиром змагань у своїх віковій категорії, забивши у ворота суперників 10 м’ячів.

Загалом турнір був добре організований і пройшов на високому рівні. А оскільки серед глядачів фінального поєдинку було помічено й колишнього гравця й капітана «Волині» Володимира Ковалюка, то ми поцікавилися думкою відомого футболіста про гру команди «Волинь» U-9.

«Команда мені дуже сподобалася, показала цікавий футбол. Загалом виглядала симпатично і, можна сказати, була на голову вище всіх. Вразила й гра нападника Рубчинського, який забивав у кожній грі і, зрештою, заслужено став кращим бомбардиром. На мою думку він був і кращим гравцем турніру», - сказав Ковалюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Юніорська «Волинь» - чемпіон різдвяного турніру
16 січень, 2012, 09:10