У Луцьку приміщення колишньої книгарні хочуть здавати в оренду

У Луцьку приміщення колишньої книгарні хочуть здавати в оренду
Приміщення, де коли знаходилась книгарня «Планета», планують здати в оренду.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації, - повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».


Так, на розгляд депутатів винесли проект рішення щодо включення нежитлового приміщення загальною площею 89,4 кв. м на проспекті Волі, 8 до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом проведення аукціону.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко каже, що приміщення колись належало книгарні «Планета».

«Вільне приміщення дамо на аукціон і особливих умов ні для кого не буде, за нього дадуть хороші гроші. Воно звільнилося місяць тому», - розповідає Алла Грабко.

Втім, член комісії Юрій Безпятко зауважив, що він не підтримує ідею продажу, мовляв, варто його здавати в оренду чи зробити там якийсь молодіжний, культурний центр.

«Ваша пропозиція цікава. Це дуже хороше приміщення, я вважаю, що його таки варто здавати в оренду, що дасть казні дуже хороші гроші, бо ж раніше його орендували на пільгових умовах – гривня за рік. Для прикладу, якщо це буде банк, то один квадратний метр вартуватиме 5 тисяч гривень. Загалом там 89 квадратних метри», - пояснила пані Грабко.

На це голова комісії Богдан Вавринюк вніс пропозицію відкласти питання щодо включення об’єкту до приватизації й підготувати пропозицію щодо оренди.

Присутні підтримали одностайно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Один з останніх з острівків колишнього Луцька знищено !!! Ура!! Це велике досягнення нашої влади! Лишився останній з могікан магазин "Мисливець" на Л.Українки. З його знищенням центр перетвориться на ляльку Барбі. Ганьба !!!!!!
Відповісти
По сусідству крамниця нижньої білизни. Мо` розширяться.
Чи генделик який, дуже вигідно, пивасик, шашлики.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку приміщення колишньої книгарні хочуть здавати в оренду
22 березень, 2018, 11:07