Директор-педофіл з Житомирщини вже на роботі. ВІДЕО

Директор-педофіл з Житомирщини вже на роботі. ВІДЕО
У понеділок, 4 лютого, директор Гришківецької гімназії на Житомирщині, якого звинувачують у педофілії, повернувся на роботу.

Суд відпустив його з-під варти під заставу у 46 тисяч гривень. Від роботи ж педагога його досі не відсторонили, йдеться в сюжеті ТСН.

Нагадаємо, 31 січня в одному з сіл Бердичівського району Житомирської області оперативники заскочили на гарячому напівголого педагога, коли той домагався учня. Вчителі гімназії розповіли, що коли побачили свого керівника на волі, шок отримали вдруге.

«Вранці заходив у школу, сказав поки що його уроки заміняти. Нічого не казав, ми знаємо, що комусь передзвонював і сказав, що це все неправда», - розповіла заступник директора з НВР Тетяна Еверт.



У прокуратурі рішення суду відпустити директора під заставу вже оскаржують в апеляції, а також звернулися до Корольовського райсуду з клопотанням про відсторонення чоловіка від займаної посади. Суд має ухвалити рішення за три дні.

Доти, кажуть у районному управлінні освіти, не мають підстав відсторонити від роботи підозрюваного у сексуальних домаганнях до учня. Водночас батьки школярів почуваються геть розгубленими.

«Ніхто не міг подумати, завжди доброзичливий, привітається... і до дітей добре ставився», - зазначив батько учениці Юрій Рейко.

Тим часом у Бердичеві ширяться чутки, що на неповнолітнього учня, якого начебто домагався директор, чинять тиск. Люди подейкують, що підозрюваний має впливових родичів і може уникнути покарання.

58-річний директор, якого звинувачують у педофілії, - педагог із понад тридцятирічним стажем, він має звання Заслуженого вчителя України, а також є депутатом Бердичівської міської ради. Йому загрожує до семи років за ґратами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На палю його
Відповісти
коли наша міліція, прокуратура і сБУ буде захищати українців. Невже хоча б від роботи не можна відсторонити. Треба дітей судді, що прийняв таке рішення відправити до директора на приватні уроки
Відповісти
Останні новини
Директор-педофіл з Житомирщини вже на роботі. ВІДЕО
05 лютий, 2013, 08:35