На будинок культури у Вересневому дали мільйон

На будинок культури у Вересневому дали мільйон
На капітальний ремонт будинку культури (на фото) та влаштування біля нього дитячого майданчика у мікрорайоні Вересневе виділили майже 1 мільйон гривень.

Про це 5 лютого під час підсумкової наради розповіла начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів.

За її словами, у 2013 році передбачили капітальний ремонт будинку культури на загальну суму приблизно 995 тисяч гривень. Ці кошти виділять з міського бюджету.

Планують відремонтувати навчальні класи музичної школи та бібліотеки, які розташовані в цьому приміщенні. Крім того, на території біля будинку хочуть облаштувати дитячий майданчик.

Також відремонтують систему опалення і дах. За словами Гнатів, систему водопостачання поремонтували у 2012 році.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і що там буде після ремонту? Культура? Не смішіть людей. Мільйон відмиють і через 2 роки дах потече і все повернеться на круги своя.Наче туди люди будуть ходити окультурюватися.
В приватизацію віддайте і буде ще один кабак.
Відповісти
Я живу біля цьго будинку культури третій рік не можу відійти від того безоплатного ремонту , дах протікає. а заміна електропроводки . така що боюсь Що замкне електропроводка.. а зараз через мої скарги . мене хотіли забрати психлікарню.цілий рік приходять дільничі. а 15.06.2013 вночі приїхала міліцейська машина хотіли забрати райвідділ дочку яка представляє мої інтереси перевіряли внучку прокуратура . Сваввіля.
Відповісти
ПРОШУ ЗАХИСТУ ГРОМАДКОСТІ. образи знищення морально органами місцевого самоврядування хід іде все куми свати ,родичі дільничі а також використовують неприязні сусіда який є ріднею який кожний день пяний ЛЙЩИНСЬКИЙ В.В.І ЙОГО ДРУЖИНУ лІЩИНСЬКУ л. РІДНЕЮ Свинарчука С.М.майора МВ умвс м,ЛУЦЬКА.заяви про злочини просто не реєструються сусід сказав що знищить нас усіх РЕАГУВАННЯ НІЯКИХ ЗАХИЩАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ ПРАВООХОРОНИМИ ОРГАНАМИ ОДНА СТОРОНА І ВСЕ ЦЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ НА ОЧАХ МОЄЇ МАЛОЛІНЬОЇ ВНУЧКИ. СТРАШНІ РОКИ МИНУЛИ , АЛЕ НАПЕВНО НЕ ДЛЯ НАШОЇ СІМЇ.
Відповісти